Baklan’daki cinsel istismar olayına yayın yasağı getirildi

ASAYİŞ 07.04.2021 - 15:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Baklan’daki cinsel istismar olayına yayın yasağı getirildi

Çal Sulh Ceza Hâkimliği, Baklan’da 13 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar olayına ilişkin yayın yasağı kararı verdi.

Çal Sulh Ceza Hâkimliği’nce,  Baklan İlçesi'nde 13 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar olayına ilişkin yayın yasağı getirildi.   Çal Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan başvuruda, meydana gelen olayın basın ve yayın yada diğer benzer yollarla kamu oyunca bilinmesi halinde, mağdurun çocuk olması nedeniyle olayın toplumsal olarak olumsuz etkilerinin olabileceği ve mağdurun daha fazla mağduriyetine sebebiyet vermemek gayesiyle basın yasağı getirilmesi talep edildi.   Talebi değerlendiren Çal Sulh Ceza Hâkimliği, Cumhuriyet başsavcılığının soruşturma ile ilgi dosyasına ilişkin mağdur ile şüpheli şahış hakkında tüm bilgi ve belgelerine ilişkili olarak basın yayın yasağının uygulanması kararı verdi.
Çal Sulh Ceza Hâkimliği, Baklan’da 13 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar olayına ilişkin yayın yasağı kararı verdi.

Çal Sulh Ceza Hâkimliği’nce,  Baklan İlçesi'nde 13 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar olayına ilişkin yayın yasağı getirildi.

 

Çal Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan başvuruda, meydana gelen olayın basın ve yayın yada diğer benzer yollarla kamu oyunca bilinmesi halinde, mağdurun çocuk olması nedeniyle olayın toplumsal olarak olumsuz etkilerinin olabileceği ve mağdurun daha fazla mağduriyetine sebebiyet vermemek gayesiyle basın yasağı getirilmesi talep edildi.

 

Talebi değerlendiren Çal Sulh Ceza Hâkimliği, Cumhuriyet başsavcılığının soruşturma ile ilgi dosyasına ilişkin mağdur ile şüpheli şahış hakkında tüm bilgi ve belgelerine ilişkili olarak basın yayın yasağının uygulanması kararı verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.