PASVAK hayırlarınızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor

DENİZLİ 12.04.2021 - 13:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

PASVAK hayırlarınızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor

Pamukkale Sağlık Eğitim Vakfı (PASVAK)  Aşevi,”Bu Ramazanda da bağışlarınız ihtiyaç sahiplerine ‘’AŞ’’ olsun; sohbetimiz ve dayanışmamız daim olsun” dedi.   PASVAK AŞEVİ 2004 yılından bu yana Denizli’de gerçek ihtiyaç sahibi kişi ve aileleri tespit ederek, yılın her günü sıcak yemek yardımı ulaştırmaktadır. Bağımsız, bağlantısız ve tarafsız bir hizmet anlayışı olan kurumumuz, etik ve ahlaki değerler çerçevesinde hassasiyetleri gözeten bir yardım sürdürmektedir.   PASVAK’dan yapılan açıklamada; “Denizlili gurbetçilerimiz bağış yapmak istedikleri zaman, ilk akıllarına gelen hasretini çektikleri memleketleri Denizli oluyor.   Vakfımız, ikinci hizmet binasının faaliyete geçmesiyle birlikte bugün itibariyle; 1.450 kişinin evine iki öğün yetecek 3 çeşit sıcak yemek ve ekmeği ulaştırmaktadır. Hizmetlerini tamamen hayırseverlerin destekleri ile sürdüren aşevimiz, 17 yıldır alan el ile veren el arasında yardımlaşma adresi olmaktan büyük mutluluk duymaktadır.   Maddi ve manevi birçok güzelliğin bir arada yaşandığı, kültürümüzün en önemli simgelerinden biridir Ramazan ayı. Bizi, birbirimize karşı daha duyarlı bir toplum olmaya davet eder. Aynı apartmanda, aynı mahallede, aynı şehirde, aynı ülkede yaşadığımız ihtiyaç sahibi olan kişilere karşı sorumluluğumuzu hatırlatır. Paylaşma ve dayanışmanın en üst safhada yaşandığı bu mübarek Ramazan ayında, yardım denince ilk akla gelen yerlerden biri de PASVAK AŞEVİ’ dir.   ‘’ Yurt dışında yaşayan Denizlili gurbetçilerimiz bağış yapmak istedikleri zaman, ilk akıllarına gelen hasretini çektikleri memleketleri Denizli oluyor. Özellikle Ramazan ayında zekât, fitre ve sadaka bağışları için aşevimizle iletişime geçen gurbetçilerimiz hayırlarını gönül rahatlığı ile yapabiliyorlar. Bize mesafe olarak uzak olsalar da bir telefon kadar yakınımızdalar. Her birine ayrı ayrı teşekkür ederiz. Allah hayırlarını kabul etsin. Paylaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı bu mübarek ramazan ayında Pasvak Aşevi olarak “Denizlili Gurbetçilerimizin“ zekât, fitre ve sadaka bağışlarını kabul ettiğimizi tekrar hatırlatmak isteriz.    ‘’Bir kişinin iftar yemeği de benden olsun’’ diyerek yemek ihtiyacımıza, adak ve hayır kurbanı keserek et ihtiyacımıza, gıda ve bakliyat bağışı ile malzeme ihtiyacımıza destek olan bağışçılarımızın yanı sıra zekât, fitre ve sadaka bağışı için aşevimizi tercih eden bağışçılarımız ile Ramazan ayında, toplumsal dayanışmanın güzelliğini hep birlikte yaşıyoruz.   Gelin, bu Ramazanda da sohbetimiz ve dayanışmamız bir olsun, bağışlarınız ihtiyaç sahiplerine ‘’AŞ’’ olsun.   Bu vesile ile Ramazan-ı Şerif ayınızı kutlar, hayırlara vesile olmasını dileriz.   İletişim ;  0 (258) 266 28 48  0 (533) 698 49 89   Web : www.pasvak .com Facebook : pasvakasevi Insatgram : pasvak  

Pamukkale Sağlık Eğitim Vakfı (PASVAK)  Aşevi,”Bu Ramazanda da bağışlarınız ihtiyaç sahiplerine ‘’AŞ’’ olsun; sohbetimiz ve dayanışmamız daim olsun” dedi.

 

PASVAK AŞEVİ 2004 yılından bu yana Denizli’de gerçek ihtiyaç sahibi kişi ve aileleri tespit ederek, yılın her günü sıcak yemek yardımı ulaştırmaktadır. Bağımsız, bağlantısız ve tarafsız bir hizmet anlayışı olan kurumumuz, etik ve ahlaki değerler çerçevesinde hassasiyetleri gözeten bir yardım sürdürmektedir.

 

PASVAK’dan yapılan açıklamada; “Denizlili gurbetçilerimiz bağış yapmak istedikleri zaman, ilk akıllarına gelen hasretini çektikleri memleketleri Denizli oluyor.

 

Vakfımız, ikinci hizmet binasının faaliyete geçmesiyle birlikte bugün itibariyle; 1.450 kişinin evine iki öğün yetecek 3 çeşit sıcak yemek ve ekmeği ulaştırmaktadır. Hizmetlerini tamamen hayırseverlerin destekleri ile sürdüren aşevimiz, 17 yıldır alan el ile veren el arasında yardımlaşma adresi olmaktan büyük mutluluk duymaktadır.

 

Maddi ve manevi birçok güzelliğin bir arada yaşandığı, kültürümüzün en önemli simgelerinden biridir Ramazan ayı. Bizi, birbirimize karşı daha duyarlı bir toplum olmaya davet eder. Aynı apartmanda, aynı mahallede, aynı şehirde, aynı ülkede yaşadığımız ihtiyaç sahibi olan kişilere karşı sorumluluğumuzu hatırlatır. Paylaşma ve dayanışmanın en üst safhada yaşandığı bu mübarek Ramazan ayında, yardım denince ilk akla gelen yerlerden biri de PASVAK AŞEVİ’ dir.

 

‘’ Yurt dışında yaşayan Denizlili gurbetçilerimiz bağış yapmak istedikleri zaman, ilk akıllarına gelen hasretini çektikleri memleketleri Denizli oluyor. Özellikle Ramazan ayında zekât, fitre ve sadaka bağışları için aşevimizle iletişime geçen gurbetçilerimiz hayırlarını gönül rahatlığı ile yapabiliyorlar. Bize mesafe olarak uzak olsalar da bir telefon kadar yakınımızdalar. Her birine ayrı ayrı teşekkür ederiz. Allah hayırlarını kabul etsin.

Paylaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı bu mübarek ramazan ayında Pasvak Aşevi olarak “Denizlili Gurbetçilerimizin“ zekât, fitre ve sadaka bağışlarını kabul ettiğimizi tekrar hatırlatmak isteriz.

 

 ‘’Bir kişinin iftar yemeği de benden olsun’’ diyerek yemek ihtiyacımıza, adak ve hayır kurbanı keserek et ihtiyacımıza, gıda ve bakliyat bağışı ile malzeme ihtiyacımıza destek olan bağışçılarımızın yanı sıra zekât, fitre ve sadaka bağışı için aşevimizi tercih eden bağışçılarımız ile Ramazan ayında, toplumsal dayanışmanın güzelliğini hep birlikte yaşıyoruz.

 

Gelin, bu Ramazanda da sohbetimiz ve dayanışmamız bir olsun, bağışlarınız ihtiyaç sahiplerine ‘’AŞ’’ olsun.

 

Bu vesile ile Ramazan-ı Şerif ayınızı kutlar, hayırlara vesile olmasını dileriz.

 

İletişim ;

 0 (258) 266 28 48

 0 (533) 698 49 89

 

Web : www.pasvak .com

Facebook : pasvakasevi

Insatgram : pasvak

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.