Vali Ali Fuat Atik, vatandaşları hem kutladı hem uyardı

DENİZLİ 13.04.2021 - 09:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Vali Ali Fuat Atik, vatandaşları hem kutladı hem uyardı

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Ramazan-ı Şerif ayının başlaması üzerine hem kutlama hem de uyarı mesajı yayınladı. Vali Atik;” Koronavirüs ile savaşımızda başarılı olmak ve düzlüğe çıkmak için Ramazan ayını fırsat bilelim” dedi.   Vali Ali Fuat Atik mesajında; "Ramazan-ı Şerif, hayatımızdaki en ulvi ve manevi duyguların şahlandığı rahmet ve bereketin en güzel şekliyle hayatımıza yansıdığı zamandır.   Geçtiğimiz yıl Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizi de tehdit eden Covid-19 salgınının etkisinde bu mübarek ayı geçireceğiz. Virüsün daha fazla yayılmaması ve Ramazan Bayramı’nı mutlu huzurlu ve sağlıklı bir şekilde sevdiklerimizle geçirebilmek adına geleneksel olarak yaptığımız iftar ve sahur yemekleri; aile ve dost ziyaretleri gibi etkinliklere ara vererek Covid-19 kapsamında alınan tedbirlere hep birlikte uyalım.   Derin bir manevi iklimi teneffüs ettiğimiz bu mübarek ayda bizlere düşen en önemli görev; milli ve manevi geleneklerimizi tedbirler doğrultusunda azami ölçüde yaşayarak Ramazan ruhunu gelecek nesillere aktarmak olacaktır.   Bu duygu ve düşünceler içerisinde kıymetli Denizlilerin ve bütün İslam âleminin mübarek Ramazan ayını kutluyor, bu mübarek ayın İslam âlemi ve tüm insanlık için sevgi, barış, sağlık, kardeşlik ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum.   VALİ ATİK YİNE UYARDI!   Vali Ali Fuat Atik, Ramazan-ı Şerif ayının ilk gününde twitter hesabından yaptığı paylaşımda, virüsü yenecek en güçlü silahın aşı olduğuna vurgu yaparak vatandaşları uyardı.   Vali Atik yaptığı paylaşımda; Koronavirüs ile savaşımızda başarılı olmak ve düzlüğe çıkmak için Ramazan ayını fırsat bilelim. Bulaşım hızını durdurmak için maske konusunda hassas olalım, mesafemizi fazlasıyla koruyalım, olabildiğince evde kalalım. Virüsü yenecek en güçlü silahımızın aşı olduğunu unutmayalım” ifadelerine yer verdi.

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Ramazan-ı Şerif ayının başlaması üzerine hem kutlama hem de uyarı mesajı yayınladı. Vali Atik;” Koronavirüs ile savaşımızda başarılı olmak ve düzlüğe çıkmak için Ramazan ayını fırsat bilelim” dedi.

 

Vali Ali Fuat Atik mesajında; "Ramazan-ı Şerif, hayatımızdaki en ulvi ve manevi duyguların şahlandığı rahmet ve bereketin en güzel şekliyle hayatımıza yansıdığı zamandır.

 

Geçtiğimiz yıl Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizi de tehdit eden Covid-19 salgınının etkisinde bu mübarek ayı geçireceğiz. Virüsün daha fazla yayılmaması ve Ramazan Bayramı’nı mutlu huzurlu ve sağlıklı bir şekilde sevdiklerimizle geçirebilmek adına geleneksel olarak yaptığımız iftar ve sahur yemekleri; aile ve dost ziyaretleri gibi etkinliklere ara vererek Covid-19 kapsamında alınan tedbirlere hep birlikte uyalım.

 

Derin bir manevi iklimi teneffüs ettiğimiz bu mübarek ayda bizlere düşen en önemli görev; milli ve manevi geleneklerimizi tedbirler doğrultusunda azami ölçüde yaşayarak Ramazan ruhunu gelecek nesillere aktarmak olacaktır.

 

Bu duygu ve düşünceler içerisinde kıymetli Denizlilerin ve bütün İslam âleminin mübarek Ramazan ayını kutluyor, bu mübarek ayın İslam âlemi ve tüm insanlık için sevgi, barış, sağlık, kardeşlik ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum.

 

VALİ ATİK YİNE UYARDI!

 

Vali Ali Fuat Atik, Ramazan-ı Şerif ayının ilk gününde twitter hesabından yaptığı paylaşımda, virüsü yenecek en güçlü silahın aşı olduğuna vurgu yaparak vatandaşları uyardı.

 

Vali Atik yaptığı paylaşımda; Koronavirüs ile savaşımızda başarılı olmak ve düzlüğe çıkmak için Ramazan ayını fırsat bilelim. Bulaşım hızını durdurmak için maske konusunda hassas olalım, mesafemizi fazlasıyla koruyalım, olabildiğince evde kalalım. Virüsü yenecek en güçlü silahımızın aşı olduğunu unutmayalım” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.