Kumar borcu için yaşlı adamı dolandıran şüpheliden gazeteciye nasihat; “Kendine iyi bak”

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.04.2021 - 16:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Kumar borcu için yaşlı adamı dolandıran şüpheliden gazeteciye nasihat; “Kendine iyi bak”

Denizli’de kumar borcunu ödeyebilmek için kendisi polis olarak tanıttığı yaşlı adamın 30 bin TL’si ve altınlarını dolandıran şüpheli tutuklandı. Adliyeye çıkartılırken rahat tavırlarıyla dikkat çeken şüpheli, kendisini görüntüleyen gazeteciye “Kendine iyi bak” diye nasihatte bulundu.   Denizli’nin Çal ilçesinde yaşayan 72 yaşındaki Mahmut K’yi telefonla arayan ve kendisini polis olarak tanıtan şüpheli, oğlunun adının FETÖ / PDY soruşturmasında geçtiğini, bu yüzden evdeki para ve değerli eşyaları incelemesi gerektiğini söyledi. Evine gelen şüpheliye 30 bin TL nakit para, 5 cumhuriyet altını ve 2 bilezik teslim eden yaşlı adam, para ve eşyaları geri gelmeyince dolandırıldığını fark edince jandarmaya giderek şikayetçi oldu.   Denizli İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Çal İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye alan JASAT, yaşlı adamı dolandıran şüphelinin İlyas Ş. (58) olduğunu tespit etti. Merkezefendi ilçesi Sırakapılar Mahallesinde belirlenen adresine düzenlenen operasyonda gözaltına alınan İlyas Ş., jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye çıkartılırken rahat tavırlarıyla dikkat çeken şüpheli, kendisini görüntüleyen gazeteciye “Kendine iyi bak” diye nasihatte bulundu.   Savcılık sorgusunun ardından mahkemeye sevk edilen şüpheli İlyas Ş., tutuklanarak cezaevine gönderildi. İlhan Ş'nin çok sık kumar oynadığı ve bu yüzden yüksek borcu olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Denizli’de kumar borcunu ödeyebilmek için kendisi polis olarak tanıttığı yaşlı adamın 30 bin TL’si ve altınlarını dolandıran şüpheli tutuklandı. Adliyeye çıkartılırken rahat tavırlarıyla dikkat çeken şüpheli, kendisini görüntüleyen gazeteciye “Kendine iyi bak” diye nasihatte bulundu.

 

Denizli’nin Çal ilçesinde yaşayan 72 yaşındaki Mahmut K’yi telefonla arayan ve kendisini polis olarak tanıtan şüpheli, oğlunun adının FETÖ / PDY soruşturmasında geçtiğini, bu yüzden evdeki para ve değerli eşyaları incelemesi gerektiğini söyledi. Evine gelen şüpheliye 30 bin TL nakit para, 5 cumhuriyet altını ve 2 bilezik teslim eden yaşlı adam, para ve eşyaları geri gelmeyince dolandırıldığını fark edince jandarmaya giderek şikayetçi oldu.

 



Denizli İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Çal İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye alan JASAT, yaşlı adamı dolandıran şüphelinin İlyas Ş. (58) olduğunu tespit etti. Merkezefendi ilçesi Sırakapılar Mahallesinde belirlenen adresine düzenlenen operasyonda gözaltına alınan İlyas Ş., jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye çıkartılırken rahat tavırlarıyla dikkat çeken şüpheli, kendisini görüntüleyen gazeteciye “Kendine iyi bak” diye nasihatte bulundu.

 


Savcılık sorgusunun ardından mahkemeye sevk edilen şüpheli İlyas Ş., tutuklanarak cezaevine gönderildi. İlhan Ş'nin çok sık kumar oynadığı ve bu yüzden yüksek borcu olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.