Meteoroloji Denizlilileri toz aşımı ve çamur yağışına karşı uyardı

DENİZLİ 17.04.2021 - 15:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Meteoroloji Denizlilileri toz aşımı ve çamur yağışına karşı uyardı

Meteoroloji Denizlilileri toz aşımı ve çamur şeklinde yağışa karşı uyardı. Turuncu ikazın verildiği Denizli’de bugün hava sıcaklığı 17 ila 31 derece arası olurken hava bulutlu yer yer 20 km/sa hızında kuvvetli rüzgar şeklinde devam ediyor. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından Turuncu ikaz yaptığı Denizli’de bu gece saatlerinden yarın akşam saatlerine kadar Denizli il genelinde Kuzey Afrika kaynaklı toz aşımı görüleceği bildirildi. Toz aşımı kaynaklı olarak görüş mesafesinde azalma, hava kalitesinde bozulma, yağış alan yerlerde de çamur şeklinde yağış görüleceğini belirten yetkililer vatandaşların olumsuz durumlara karşı dikkatli ve duyarlı olmaları konusunda uyardı.     METEOROLOJİDEN UYARI Meteoroloji’den yapılan son değerlendirmelere göre; bu gece saatlerinden yarın (Pazar) akşam saatlerine kadar Ege, Marmara'nın güney ve doğusu ile Batı Karadeniz'de Kuzey Afrika kaynaklı toz aşınımı görüleceğinden görüş mesafesinde azalma, hava kalitesinde bozulma, yağış alan yerlerde çamur şeklinde yağış ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir uyarısı yapıldı.   Denizli’de 5 günlük hava raporu;  

Meteoroloji Denizlilileri toz aşımı ve çamur şeklinde yağışa karşı uyardı. Turuncu ikazın verildiği Denizli’de bugün hava sıcaklığı 17 ila 31 derece arası olurken hava bulutlu yer yer 20 km/sa hızında kuvvetli rüzgar şeklinde devam ediyor.


Meteoroloji Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından Turuncu ikaz yaptığı Denizli’de bu gece saatlerinden yarın akşam saatlerine kadar Denizli il genelinde Kuzey Afrika kaynaklı toz aşımı görüleceği bildirildi. Toz aşımı kaynaklı olarak görüş mesafesinde azalma, hava kalitesinde bozulma, yağış alan yerlerde de çamur şeklinde yağış görüleceğini belirten yetkililer vatandaşların olumsuz durumlara karşı dikkatli ve duyarlı olmaları konusunda uyardı.

 

 

METEOROLOJİDEN UYARI

Meteoroloji’den yapılan son değerlendirmelere göre; bu gece saatlerinden yarın (Pazar) akşam saatlerine kadar Ege, Marmara'nın güney ve doğusu ile Batı Karadeniz'de Kuzey Afrika kaynaklı toz aşınımı görüleceğinden görüş mesafesinde azalma, hava kalitesinde bozulma, yağış alan yerlerde çamur şeklinde yağış ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir uyarısı yapıldı.

 

Denizli’de 5 günlük hava raporu;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.