Denizli küçükbaş alımlarında yüzde 85 hibe desteği kapsamına alındı

EKONOMİ 20.04.2021 - 11:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Denizli küçükbaş alımlarında yüzde 85 hibe desteği kapsamına alındı

Hayvancılık yatırımlarına, yatırım konularına göre yüzde 50 ile yüzde 100 arasında değişen oranlarda hibe desteği verileceği daha önce Resmi Gazete’de yayımlandı. Hibe desteği kapsamı dışında olan Denizli, yapılan girişimler sonucu küçükbaş hayvan alımlarında yüzde 85 hibe desteği kapsamına dahil edildi.   20 Mart 2021 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan karara gereği, belirlenen kriterleri taşıyan hayvancılık yatırımlarına yüzde 50 ile yüzde 100 arasında değişen oranda hibe desteği sağlanacak.   İpekböcekçiliği yatırımlarında, besleme evi yapımı, makine, alet ve ekipman alımı ile dut bahçesi tesislerinde hibe oranı yüzde 100 olacak. Tarım ve Orman Bakanlığı’nın belirleyeceği illerdeki damızlık küçükbaş hayvan yatırımlarında ise hibe oranı yüzde 85 olarak belirlendi.   MİLLETVEKİLİ TİN, MÜJDEYİ VERDİ   AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile girişimlerinin sonuç verdiğini duyurarak Denizli, küçükbaş hayvan alımlarında yüzde 85 hibe desteği kapsamına alındığını söyledi.   Milletvekili Şahin Tin yaptığı açıklamada; Damızlık küçükbaş hayvan alımlarında 85 hibe desteği verilmesi ile ilgili girişimlerimiz netice verdi. Bu kapsamda destekten yararlanacak olan iller arasına Denizli’miz de dahil edildi. Kentimizdeki hayvan sayısını arttırıyoruz. Yetiştiricilerimizin her zaman yanındayız.” ifadesini kullandı.  

Hayvancılık yatırımlarına, yatırım konularına göre yüzde 50 ile yüzde 100 arasında değişen oranlarda hibe desteği verileceği daha önce Resmi Gazete’de yayımlandı. Hibe desteği kapsamı dışında olan Denizli, yapılan girişimler sonucu küçükbaş hayvan alımlarında yüzde 85 hibe desteği kapsamına dahil edildi.

 

20 Mart 2021 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan karara gereği, belirlenen kriterleri taşıyan hayvancılık yatırımlarına yüzde 50 ile yüzde 100 arasında değişen oranda hibe desteği sağlanacak.

 

İpekböcekçiliği yatırımlarında, besleme evi yapımı, makine, alet ve ekipman alımı ile dut bahçesi tesislerinde hibe oranı yüzde 100 olacak. Tarım ve Orman Bakanlığı’nın belirleyeceği illerdeki damızlık küçükbaş hayvan yatırımlarında ise hibe oranı yüzde 85 olarak belirlendi.

 

MİLLETVEKİLİ TİN, MÜJDEYİ VERDİ

 

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile girişimlerinin sonuç verdiğini duyurarak Denizli, küçükbaş hayvan alımlarında yüzde 85 hibe desteği kapsamına alındığını söyledi.

 

Milletvekili Şahin Tin yaptığı açıklamada; Damızlık küçükbaş hayvan alımlarında 85 hibe desteği verilmesi ile ilgili girişimlerimiz netice verdi. Bu kapsamda destekten yararlanacak olan iller arasına Denizli’miz de dahil edildi. Kentimizdeki hayvan sayısını arttırıyoruz. Yetiştiricilerimizin her zaman yanındayız.” ifadesini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.