Milli Görüş'ün Denizli'deki Çınarlarından Nizamettin Güner Hakk'a Yürüdü

YAŞAM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 23.04.2021 - 12:39, Güncelleme: 23.04.2021 - 12:39
 

Milli Görüş'ün Denizli'deki Çınarlarından Nizamettin Güner Hakk'a Yürüdü

Milli Görüş'ün Denizli'deki Çınarlarından Nizamettin Güner, dünya imtihanını tamamlayarak ebediyete göç eyledi.

İslami mücadelenin içerisinde ömrünü bitiren ve son nefesine kadar Milli Görüş davasına olan sadakatini sürdüren Güner, evini ilim meclislerine açarak Asr-ı Saadet dersleri çalışmalarında da bulunmuştu. Merhum Nizamettin Güner'in cenazesi Dün Saat 15.00`te Kayhan mezarlığında kılınarak, Kayhan mezarlığına defnedildi.   Cenazeye AGD Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk, ÖĞ-DER Denizli Şube Başkanı Ahmet Geniş, Saadet partisi denizli Teşkilat Başkanı Kudret Kolbaşı, Saadet partisi Genel idare kurulu üyesi Şakir Tarım, Milli Görüş teşkilat mensupları ve İslami Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Nizamettin Güner için yayınlanan taziye mesajlarında şu ifadelere yer verildi; Saadet Partisi Denizli İl Başkanı M. Fatih Aktaş, "Millî görüşün tüm partilerin de görev alan, Denizli Saadet Partisi disiplin kurulu üyesi,  son nefesine kadar hak davada çalışmış Nizamettin Güner amcamız hakkın rahmetine kavuşmuştur. Rabbim rahmet eylesin.   ÖĞDER Denizli Şube Başkanı Ahmet Geniş, "Böyle samimi olarak Tevhid mücadelesi veren bir kişiyi bütün Türkiye tanımalı" sözünü etti. Denizli Maaile ve Milli Çocuk Dergisi Dergi Temsilcisi Ekrem Çetin de, "Nizamettin Ağabey davasının yılmaz ve yıkılmaz savunucusuydu"   Milli Görüş'ün Denizli'deki Çınarlarından Nizamettin Güner Amcamız da Hakkın rahmetine kavuştu. Rabbim rahmetiyle muamele eylesin. Mekânı cennet olsun. Ailesine, milli görüş camiasına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Nizamettin Güner Amcamız, İslami mücadelenin içinde ömrünü tüketmiş, son nefesine kadar da Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan’ın davasına sadakatini sürdürerek, bir kişiye daha hakkı ve hakikati anlatmanın derdi içerisinde olmuştu. Kayhan mahallesindeki evini ilim meclislerine açarak Asr-ı Saadet dersleri çalışmalarıyla öncülük etmişti. İyi bir Milli Gazete okuyucusuydu. Rabbim ondan razı olsun. Cennetiyle şereflendirsin. dedi. Oğlu Bahattin Güner, "Babam, canla başla Milli Görüş çalışmalarına sarılırdı" ifadesini kullandı. Uzun süredir prostat, şeker, kalp yetmezliği hastalıklarından muzdaripti. Hiç şikayet etmedi. Bu haliyle bile davasını unutmadı.
Milli Görüş'ün Denizli'deki Çınarlarından Nizamettin Güner, dünya imtihanını tamamlayarak ebediyete göç eyledi.

İslami mücadelenin içerisinde ömrünü bitiren ve son nefesine kadar Milli Görüş davasına olan sadakatini sürdüren Güner, evini ilim meclislerine açarak Asr-ı Saadet dersleri çalışmalarında da bulunmuştu. Merhum Nizamettin Güner'in cenazesi Dün Saat 15.00`te Kayhan mezarlığında kılınarak, Kayhan mezarlığına defnedildi.

 

Cenazeye AGD Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk, ÖĞ-DER Denizli Şube Başkanı Ahmet Geniş, Saadet partisi denizli Teşkilat Başkanı Kudret Kolbaşı, Saadet partisi Genel idare kurulu üyesi Şakir Tarım, Milli Görüş teşkilat mensupları ve İslami Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Nizamettin Güner için yayınlanan taziye mesajlarında şu ifadelere yer verildi;

Saadet Partisi Denizli İl Başkanı M. Fatih Aktaş, "Millî görüşün tüm partilerin de görev alan, Denizli Saadet Partisi disiplin kurulu üyesi,  son nefesine kadar hak davada çalışmış Nizamettin Güner amcamız hakkın rahmetine kavuşmuştur. Rabbim rahmet eylesin.

 

ÖĞDER Denizli Şube Başkanı Ahmet Geniş, "Böyle samimi olarak Tevhid mücadelesi veren bir kişiyi bütün Türkiye tanımalı" sözünü etti. Denizli Maaile ve Milli Çocuk Dergisi Dergi Temsilcisi Ekrem Çetin de, "Nizamettin Ağabey davasının yılmaz ve yıkılmaz savunucusuydu"

 

Milli Görüş'ün Denizli'deki Çınarlarından Nizamettin Güner Amcamız da Hakkın rahmetine kavuştu. Rabbim rahmetiyle muamele eylesin. Mekânı cennet olsun. Ailesine, milli görüş camiasına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Nizamettin Güner Amcamız, İslami mücadelenin içinde ömrünü tüketmiş, son nefesine kadar da Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan’ın davasına sadakatini sürdürerek, bir kişiye daha hakkı ve hakikati anlatmanın derdi içerisinde olmuştu. Kayhan mahallesindeki evini ilim meclislerine açarak Asr-ı Saadet dersleri çalışmalarıyla öncülük etmişti. İyi bir Milli Gazete okuyucusuydu. Rabbim ondan razı olsun. Cennetiyle şereflendirsin. dedi.

Oğlu Bahattin Güner, "Babam, canla başla Milli Görüş çalışmalarına sarılırdı" ifadesini kullandı. Uzun süredir prostat, şeker, kalp yetmezliği hastalıklarından muzdaripti. Hiç şikayet etmedi. Bu haliyle bile davasını unutmadı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.