Denizlispor, Sivasspor maçı hazırlıklarını tamamladı

SPOR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 24.04.2021 - 15:18, Güncelleme: 24.04.2021 - 15:18
 

Denizlispor, Sivasspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Y. Denizlispor, Süper Lig'in 37. haftasında Denizli Atatürk Stadyumu'nda oynayacağı DG Sivasspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör Ali Tandoğan yönetiminde dün gerçekleştirilen antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan futbolcular, iki grup halinde 5'e 2 top kapma çalıştı. Antrenman taktik çalışmalar ile sona erdi. Yeşil-siyahlı ekip, bugün akşam saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanın ardından Haluk Ulusoy Tesisleri'nde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.   Tedavisi devam eden Hüseyin Altıntaş, Hadi Sacko ve Mustafa Yumlu takımdan ayrı olarak bireysel çalışmalar gerçekleştirdi.  Bu oyuncuların yarın oynanacak olan karşılaşmada forma giymesi beklenmiyor. Bugün takımla birlikte çalışmalara başlayan kaleciler Cenk Gönen ve Abdülkadir Sünger’in durumu ise maç saatinde netlik kazanacak. MKE Ankaragücü karşılaşmasında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Oğuz Yılmaz ise yarın oynanacak karşılaşmada forma giyemeyecek. Karşılaşma öncesi Covid-19 PCR testinden geçen teknik heyet, futbolcu ve personellerde herhangi bir pozitif bulguya rastlanmadı.   24 Nisan Cumartesi günü (bugün) saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek.
Y. Denizlispor, Süper Lig'in 37. haftasında Denizli Atatürk Stadyumu'nda oynayacağı DG Sivasspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör Ali Tandoğan yönetiminde dün gerçekleştirilen antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan futbolcular, iki grup halinde 5'e 2 top kapma çalıştı. Antrenman taktik çalışmalar ile sona erdi. Yeşil-siyahlı ekip, bugün akşam saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanın ardından Haluk Ulusoy Tesisleri'nde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

 

Tedavisi devam eden Hüseyin Altıntaş, Hadi Sacko ve Mustafa Yumlu takımdan ayrı olarak bireysel çalışmalar gerçekleştirdi.  Bu oyuncuların yarın oynanacak olan karşılaşmada forma giymesi beklenmiyor.

Bugün takımla birlikte çalışmalara başlayan kaleciler Cenk Gönen ve Abdülkadir Sünger’in durumu ise maç saatinde netlik kazanacak. MKE Ankaragücü karşılaşmasında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Oğuz Yılmaz ise yarın oynanacak karşılaşmada forma giyemeyecek. Karşılaşma öncesi Covid-19 PCR testinden geçen teknik heyet, futbolcu ve personellerde herhangi bir pozitif bulguya rastlanmadı.

 

24 Nisan Cumartesi günü (bugün) saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.