Başkan Arslan, İlçe Pazarını Ziyaret Etti

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 28.04.2021 - 17:06, Güncelleme: 28.04.2021 - 17:06
 

Başkan Arslan, İlçe Pazarını Ziyaret Etti

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, 17 günlük kapanma öncesi ilçede kurulan pazaryerini ziyaret etti.

Başkan Arslan, pazaryerinde alınan tedbirleri yerinde inceleyerek, pazarcı esnafları ziyaret ederek hayırlı kazançlar temennisinde bulundu. Alışveriş yapan vatandaşlar ve esnafla bir süre sohbet eden Başkan Arslan, “29 Nisan 2021 Perşembe akşamı saat 19.00'dan 17 Mayıs Pazartesi günü saat 05.00’a kadar tam kapanma süreci yaşayacağız. Bu süreçte Çameli  Belediyesi olarak tüm olanaklarımızla gece gündüz demeden sizler için çalışacak, her türlü sorun ve talebinizde yine yanınızda olacağız. Yalnız değilsiniz... Endişelenmeden, panik ve kaygıya mahal vermeden bu günleri dayanışmayla, birlikte geride bırakacağız. Evde Kalın Sağlıklı Kalın!“ dedi.   Esnaf ve vatandaşlar da kendileriyle yakından ilgilen Başkan Arslan'a teşekkür etti.  
Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, 17 günlük kapanma öncesi ilçede kurulan pazaryerini ziyaret etti.

Başkan Arslan, pazaryerinde alınan tedbirleri yerinde inceleyerek, pazarcı esnafları ziyaret ederek hayırlı kazançlar temennisinde bulundu. Alışveriş yapan vatandaşlar ve esnafla bir süre sohbet eden Başkan Arslan, “29 Nisan 2021 Perşembe akşamı saat 19.00'dan 17 Mayıs Pazartesi günü saat 05.00’a kadar tam kapanma süreci yaşayacağız. Bu süreçte Çameli  Belediyesi olarak tüm olanaklarımızla gece gündüz demeden sizler için çalışacak, her türlü sorun ve talebinizde yine yanınızda olacağız. Yalnız değilsiniz... Endişelenmeden, panik ve kaygıya mahal vermeden bu günleri dayanışmayla, birlikte geride bırakacağız. Evde Kalın Sağlıklı Kalın!“ dedi.

 

Esnaf ve vatandaşlar da kendileriyle yakından ilgilen Başkan Arslan'a teşekkür etti.

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.