Denizli’de Milli Çocuk Coşkusu

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 01.05.2021 - 16:06, Güncelleme: 01.05.2021 - 16:06
 

Denizli’de Milli Çocuk Coşkusu

Milli Çocuk Dergisi Denizli Dergi Temsilcisi Ekrem Çetin, Çocuklar için özel hazırlanan Milli Çocuk Dergisinin Ramazan ayı ilk sayısını ve son sayısını Denizli’deki çocuklarla buluşturdu.

Milli ve manevi yönü güçlü nesillerin yetiştirilmesi için mücadele eden Milli Çocuk Dergisi hem eğitici hem de öğretici yayınlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Her ay iki defa çıkartılan Milli Çocuk Dergisinin Ramazan ayına özel ilk sayısı ve son sayısı Denizli’deki çocuklarla buluşturuldu.   Milli Çocuk Dergisi Denizli Dergi Temsilcisi Ekrem Çetin Denizli’deki çocukları Milli Çocuk Dergisiyle buluşturmak için hummalı bir çalışma yürütüyor. Dergi hakkında bir açıklama yapan Çetin şu ifadeleri kullandı;  Milli Çocuk Dergisi eğlendirici, öğretici olmasının yanında, dinî ve millî değerlerimize bağlı bir nitelikle çıkıyor. Denizli’mizdeki Okuyucular tarafından da sevilmesi ve onlardan gelen çalışmalara sayfalarında yer verilmesi de bizleri mutlu ediyor. Bizler, çocuklarımızı Milli Çocuk dergimiz sayesinde doğru kaynaklarla, doğru bilgilerle, doğru karakterlerle buluşturmaya devam ediyoruz. Tüm gayretimiz bu ülkenin evlatları doğru kaynaktan doğru bilgilerle beslensin. Charlie Hebdo isimli İslam düşmanı paçavra dergisine karşı, Müslüman Kardeşlerimiz, İslami dergilere ve yayınlara sahip çıkmalı, destek vermeli, katkı sunmalıdır. Allah'ın izniyle Hakkın sesi olan Milli Çocuk Dergimizi Denizli'mizdeki tüm Çocuklara ulaştıracağız. Merhum Millî Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca’nın, ‘Eğitimde asıl mesele çocukların kalbine ne koyduğunuzdur’ sözünü de hatırlatmak istiyorum. Çocuklarımızın kalbine Allah ve Peygamber sevgisi, vatan, millet sevgisini Milli Çocuk dergimizle koymaya devam edeceğiz. Bu konuda üzerine düşen sorumluluğu yerine getiren Milli Çocuk dergimizi her zaman takdir ediyoruz.
Milli Çocuk Dergisi Denizli Dergi Temsilcisi Ekrem Çetin, Çocuklar için özel hazırlanan Milli Çocuk Dergisinin Ramazan ayı ilk sayısını ve son sayısını Denizli’deki çocuklarla buluşturdu.

Milli ve manevi yönü güçlü nesillerin yetiştirilmesi için mücadele eden Çocuk Dergisi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Milli Çocuk Dergisi hem eğitici hem de öğretici yayınlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Her ay iki defa çıkartılan Milli Çocuk Dergisinin Ramazan ayına özel ilk sayısı ve son sayısı Denizli’deki çocuklarla buluşturuldu.  

Çocuk Dergisi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Milli Çocuk Dergisi Denizli Dergi Temsilcisi Ekrem Çetin Denizli’deki çocukları Milli Çocuk Dergisiyle buluşturmak için hummalı bir çalışma yürütüyor. Dergi hakkında bir açıklama yapan Çetin şu ifadeleri kullandı;  Çocuk Dergisi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Milli Çocuk Dergisi eğlendirici, öğretici olmasının yanında, dinî ve millî değerlerimize bağlı bir nitelikle çıkıyor. Denizli’mizdeki Okuyucular tarafından da sevilmesi ve onlardan gelen çalışmalara sayfalarında yer verilmesi de bizleri mutlu ediyor. Bizler, çocuklarımızı Milli Çocuk dergimiz sayesinde doğru kaynaklarla, doğru bilgilerle, doğru karakterlerle buluşturmaya devam ediyoruz. Tüm gayretimiz bu ülkenin evlatları doğru kaynaktan doğru bilgilerle beslensin. Charlie Hebdo isimli İslam düşmanı paçavra dergisine karşı, Müslüman Kardeşlerimiz, İslami dergilere ve yayınlara sahip çıkmalı, destek vermeli, katkı sunmalıdır. Allah'ın izniyle Hakkın sesi olan Milli Çocuk Dergimizi Denizli'mizdeki tüm Çocuklara ulaştıracağız. Merhum Millî Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca’nın, ‘Eğitimde asıl mesele çocukların kalbine ne koyduğunuzdur’ sözünü de hatırlatmak istiyorum. Çocuklarımızın kalbine Allah ve Peygamber sevgisi, vatan, millet sevgisini Milli Çocuk dergimizle koymaya devam edeceğiz. Bu konuda üzerine düşen sorumluluğu yerine getiren Milli Çocuk dergimizi her zaman takdir ediyoruz.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.