Başkan Arslan Antalya’daki Seracıları Ziyaret Etti

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 25.05.2021 - 17:00, Güncelleme: 25.05.2021 - 17:00
 

Başkan Arslan Antalya’daki Seracıları Ziyaret Etti

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve Başkan Yardımcısı Fethi Uğur, Antalya’da seracılık yapan Çamelili çiftçileri Kumluca’da ziyaret etti.

Başkan Arslan, Çameli’den çeyrek asır önce Antalya’ya yerleşen ve tarımsal faaliyetleri yapan Çamelili vatandaşları ziyaret etti. Başkan Arslan, “Hem örtü altındaki yeni tarımsal faaliyetleri inceleyip hem de hemşerilerimize ziyaret gerçekleştirdik. Hal hatır sorduk ilçemizdeki gerçekleşen projeler ve çalışmalar hakkında bilgi verdik sohbet ettik. Çameli Akpınar mahallesinde Yılmaz Akyol'a ve Cafer  Kam ve çalışanlarına aynı zamanda Antalya da ki tüm çiftçilerimize ve hemşerilerimize bereketli bir sezon diliyorum. Gurbetteki hemşerilerimiz bizim için önemli bir güç kaynağı ve ayrılmaz parçamız. Çameli’deki hemşeriler adına Antalya’daki çiftçilerimize selamlarını  ilettik” dedi. “Hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz” Başkanın ziyaretinden memnuiyet duyan vatandaşlar Bizler gurbetteki Çameli’liler olarak elbette Çameli’mizi özlüyoruz. Mümkün olduğunca Çameli’ye gidiyoruz. Belediye Başkanımız yaptığı hizmetlerle adeta Çameli’nin çehresini değiştirdi. Yapılan hizmetlerin örnek olarak gösterildiğine şahit oluyoruz. Belediye Başkanı Cengiz Arslan’a çalışma hayatında başarılar dileyerek teşekkür etti.
Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve Başkan Yardımcısı Fethi Uğur, Antalya’da seracılık yapan Çamelili çiftçileri Kumluca’da ziyaret etti.

Başkan Arslan, Çameli’den çeyrek asır önce Antalya’ya yerleşen ve tarımsal faaliyetleri yapan Çamelili vatandaşları ziyaret etti. Başkan Arslan, “Hem örtü altındaki yeni tarımsal faaliyetleri inceleyip hem de hemşerilerimize ziyaret gerçekleştirdik. Hal hatır sorduk ilçemizdeki gerçekleşen projeler ve çalışmalar hakkında bilgi verdik sohbet ettik. Çameli Akpınar mahallesinde Yılmaz Akyol'a ve Cafer  Kam ve çalışanlarına aynı zamanda Antalya da ki tüm çiftçilerimize ve hemşerilerimize bereketli bir sezon diliyorum. Gurbetteki hemşerilerimiz bizim için önemli bir güç kaynağı ve ayrılmaz parçamız. Çameli’deki hemşeriler adına Antalya’daki çiftçilerimize selamlarını  ilettik” dedi.

“Hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz”

Başkanın ziyaretinden memnuiyet duyan vatandaşlar Bizler gurbetteki Çameli’liler olarak elbette Çameli’mizi özlüyoruz. Mümkün olduğunca Çameli’ye gidiyoruz. Belediye Başkanımız yaptığı hizmetlerle adeta Çameli’nin çehresini değiştirdi. Yapılan hizmetlerin örnek olarak gösterildiğine şahit oluyoruz. Belediye Başkanı Cengiz Arslan’a çalışma hayatında başarılar dileyerek teşekkür etti.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.