Cuma vakti camiden yükselen dumanlar paniğe neden oldu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.05.2021 - 15:24, Güncelleme: 28.05.2021 - 17:59
 

Cuma vakti camiden yükselen dumanlar paniğe neden oldu

Denizli’de cuma vakti camiden çıkan dumanlar panik oluşturdu. Caminin alevlere teslim olduğu düşünülse de gerçek daha sonra ortaya çıktı.

Yangın, Çal ilçesi Hançalar Mahallesi Orta Camisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Cuma namazı sonrasında cami içerisinden yükselen dumanları fark edene vatandaşlar caminin alevlere teslim olduğunu düşündü. Bahçede küçük çaplı başlayan yangın, daha sonra camiinin odunluğuna sıçradığı belirtildi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri bir yandan kepçe yardımıyla kömürlük deposunun duvarına yıkarken diğer yandan alevlere müdahalede bulundu. Kısa sürede kontrol altına alınan yangında camiye ait kömürlük ise kullanılamaz hale geldi. Yangının kesin çıkış sebebi ise itfaiye ekiplerinin hazırlayacağı raporunun ardından kesinlik kazanacak. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
Denizli’de cuma vakti camiden çıkan dumanlar panik oluşturdu. Caminin alevlere teslim olduğu düşünülse de gerçek daha sonra ortaya çıktı.

Yangın, Çal ilçesi Hançalar Mahallesi Orta Camisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Cuma namazı sonrasında cami içerisinden yükselen dumanları fark edene vatandaşlar caminin alevlere teslim olduğunu düşündü. Bahçede küçük çaplı başlayan yangın, daha sonra camiinin odunluğuna sıçradığı belirtildi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri bir yandan kepçe yardımıyla kömürlük deposunun duvarına yıkarken diğer yandan alevlere müdahalede bulundu. Kısa sürede kontrol altına alınan yangında camiye ait kömürlük ise kullanılamaz hale geldi. Yangının kesin çıkış sebebi ise itfaiye ekiplerinin hazırlayacağı raporunun ardından kesinlik kazanacak.


Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.