Kuyuda çamura saplanan büyükbaş hayvanı ekipler kurtardı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 04.06.2021 - 10:06, Güncelleme: 04.06.2021 - 10:06
 

Kuyuda çamura saplanan büyükbaş hayvanı ekipler kurtardı

Denizli’nin Çivril ilçesinde su içmek için girdiği kuyuda çamura saplanan büyükbaş hayvan itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Olay, Çivril İlçesi, Ömerli Mahallesi’nde meydana geldi. Açılan kuyuda biriken sudan içmek için kuyuya giren büyükbaş hayvan, çamura saplanınca çıkamadı. Sahibinin çıkarmak için çabası sonuç vermeyince durum itfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen Çivril İtfaiye şube ekipleri çamura saplanan büyük baş havanı kurtarmak için çalışma başlattı. İş makinesi ile kuyu etrafında su tahliye kanalı açılarak kuyudaki su azaltılarak büyükbaş hayvan ekipler tarafından kurtarıldı. Kuyuda mahsur kalan büyükbaş hayvanın sahibi itfaiye ekiplerine teşekkür etti.
Denizli’nin Çivril ilçesinde su içmek için girdiği kuyuda çamura saplanan büyükbaş hayvan itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Olay, Çivril İlçesi, Ömerli Mahallesi’nde meydana geldi. Açılan kuyuda biriken sudan içmek için kuyuya giren büyükbaş hayvan, çamura saplanınca çıkamadı. Sahibinin çıkarmak için çabası sonuç vermeyince durum itfaiye ekiplerine haber verildi.

Olay yerine gelen Çivril İtfaiye şube ekipleri çamura saplanan büyük baş havanı kurtarmak için çalışma başlattı. İş makinesi ile kuyu etrafında su tahliye kanalı açılarak kuyudaki su azaltılarak büyükbaş hayvan ekipler tarafından kurtarıldı.

Kuyuda mahsur kalan büyükbaş hayvanın sahibi itfaiye ekiplerine teşekkür etti.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.