Vali Atik, LGS’ye girecek öğrencilere başarılar diledi

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 04.06.2021 - 16:12, Güncelleme: 04.06.2021 - 16:12
 

Vali Atik, LGS’ye girecek öğrencilere başarılar diledi

Vali Ali Fuat Atik, Pazar günü Liseye Geçiş Sınavı’na (LGS) girecek öğrencilere başarı mesajı yayınladı.

Vali Atik mesajında; " Çocuklarımızın istikbalinin şekillenmesinde önemli yer tutan sınavlardan bir tanesi de LGS’dir.  Dört yıl sürecek yeni bir eğitim hayatının temellerini atacakları bu sınav, başlayacakları yeni eğitim-öğretim sürecinin ilk adımıdır. Geleceğimizi emanet edeceğimiz değerli öğrencilerimizin, büyük bir azim ve çabayla hazırlandıkları LGS’de başarılı olacaklarına inancım tamdır. Koronavirüs ile mücadelemizin titizlikle devem etmekte olduğu bu süreçte Denizli Valiliği olarak; öğrencilerimizin güvenilir ve sağlıklı bir ortamda sınava girebilmeleri adına sınav merkezlerimizde gereken tüm tedbirleri almış bulunmaktayız. Gerek öğrencilerimizin huzurlu bir sınav geçirmesi ve gerekse halkımızın sağlığının korunması açısından tüm vatandaşlarımızdan 6 Haziran 2021 Pazar günü yapılacak LGS için alınan tedbir kararlarına uymalarını rica ediyorum. “Dünyanın düşleyenlere de ihtiyacı var, yapanlara da. Ama düşlediğini yapanlara daha çok ihtiyacı var.” der Sarah B. Breathnach. Geleceğimize yön verecek olan çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirecekleri yollarda yürüyerek hedeflerine ulaşacaklarına yürekten inanıyorum. Eminim ki sevgili yavrularımız bu sınava oldukça sıkı hazırlandı. İnşallah emeklerinin karşılıklarını da alacaklardır. Kıymetli yavrularımız gireceğiniz sınavdan alacağınız sonuç her ne olursa olsun her şeyden önemli olan sizlersiniz. Sizler; bizim en değerli varlığımız, biricik yavrularımız ve geleceğimizin teminatısınız. Şimdiden sınava girecek tüm öğrencilerimizin gözlerinden öpüyor ve sınavda sizlere başarılar diliyorum."  
Vali Ali Fuat Atik, Pazar günü Liseye Geçiş Sınavı’na (LGS) girecek öğrencilere başarı mesajı yayınladı.

Vali Atik mesajında; "

Çocuklarımızın istikbalinin şekillenmesinde önemli yer tutan sınavlardan bir tanesi de LGS’dir.  Dört yıl sürecek yeni bir eğitim hayatının temellerini atacakları bu sınav, başlayacakları yeni eğitim-öğretim sürecinin ilk adımıdır. Geleceğimizi emanet edeceğimiz değerli öğrencilerimizin, büyük bir azim ve çabayla hazırlandıkları LGS’de başarılı olacaklarına inancım tamdır.

Koronavirüs ile mücadelemizin titizlikle devem etmekte olduğu bu süreçte Denizli Valiliği olarak; öğrencilerimizin güvenilir ve sağlıklı bir ortamda sınava girebilmeleri adına sınav merkezlerimizde gereken tüm tedbirleri almış bulunmaktayız.

Gerek öğrencilerimizin huzurlu bir sınav geçirmesi ve gerekse halkımızın sağlığının korunması açısından tüm vatandaşlarımızdan 6 Haziran 2021 Pazar günü yapılacak LGS için alınan tedbir kararlarına uymalarını rica ediyorum.

“Dünyanın düşleyenlere de ihtiyacı var, yapanlara da. Ama düşlediğini yapanlara daha çok ihtiyacı var.” der Sarah B. Breathnach. Geleceğimize yön verecek olan çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirecekleri yollarda yürüyerek hedeflerine ulaşacaklarına yürekten inanıyorum. Eminim ki sevgili yavrularımız bu sınava oldukça sıkı hazırlandı. İnşallah emeklerinin karşılıklarını da alacaklardır. Kıymetli yavrularımız gireceğiniz sınavdan alacağınız sonuç her ne olursa olsun her şeyden önemli olan sizlersiniz. Sizler; bizim en değerli varlığımız, biricik yavrularımız ve geleceğimizin teminatısınız. Şimdiden sınava girecek tüm öğrencilerimizin gözlerinden öpüyor ve sınavda sizlere başarılar diliyorum."

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.