Denizli’de fabrika yangını 8 saat sonra söndürüldü

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 06.06.2021 - 17:13, Güncelleme: 06.06.2021 - 17:13
 

Denizli’de fabrika yangını 8 saat sonra söndürüldü

Denizli’de sabah saatlerinde tekstil fabrikasında meydana gelen yangın 8 saatin sonunda söndürüldü. Söndürme çalışmalarına 9 itfaiye şube ekibinin katıldığı 72 personelle söndürme çalışması gerçekleştirildi.

Yangın, Merkezefendi ilçesi Hacıeyüplü Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; sabah 5.30 sıralarında dumanları fark eden fabrika güvenlik görevlisi 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Fabrika içinde başlayan yangında dumanların yükselmesinin ardından yerini alevler aldı. Fabrikanın büyük bir bölümünü saran yangına müdahale eden itfaiye ekipleri zor anlar yaşadı. İlk etapta Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı Gümüşler ve Sarayköy itfaiye şube ekiplerinin müdahale ettiği yangına daha sonra Kayalık, Bahçelievler, Kınıklı, Akkale, Akköy, Buldan, Honaz şube ekipleri takviye olarak destek verdi. 26 araç, 72 personel ile müdahale edilen yangında Park ve Bahçeler Daire Başkanlığından 4 tanker, DESKİ Genel Müdürlüğünden 1 tanker, Fen İşleri Daire Başkanlığından 1 tanker, iş makinası ile 8 saatin sonunda kontrol alınan yangın söndürüldü. Büyük çapta maddi hasarın meydana geldiği yangının söndürülmesinin ardından rahat nefes alınırken, soğutma çalışmalarına devam ediliyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Denizli’de sabah saatlerinde tekstil fabrikasında meydana gelen yangın 8 saatin sonunda söndürüldü. Söndürme çalışmalarına 9 itfaiye şube ekibinin katıldığı 72 personelle söndürme çalışması gerçekleştirildi.

Yangın, Merkezefendi ilçesi Hacıeyüplü Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; sabah 5.30 sıralarında dumanları fark eden fabrika güvenlik görevlisi 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Fabrika içinde başlayan yangında dumanların yükselmesinin ardından yerini alevler aldı.

Fabrikanın büyük bir bölümünü saran yangına müdahale eden itfaiye ekipleri zor anlar yaşadı. İlk etapta Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı Gümüşler ve Sarayköy itfaiye şube ekiplerinin müdahale ettiği yangına daha sonra Kayalık, Bahçelievler, Kınıklı, Akkale, Akköy, Buldan, Honaz şube ekipleri takviye olarak destek verdi. 26 araç, 72 personel ile müdahale edilen yangında Park ve Bahçeler Daire Başkanlığından 4 tanker, DESKİ Genel Müdürlüğünden 1 tanker, Fen İşleri Daire Başkanlığından 1 tanker, iş makinası ile 8 saatin sonunda kontrol alınan yangın söndürüldü.

Büyük çapta maddi hasarın meydana geldiği yangının söndürülmesinin ardından rahat nefes alınırken, soğutma çalışmalarına devam ediliyor.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.