Kalkınan ve Büyüyen Çameli’ye Dev Yatırım

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 07.06.2021 - 16:15, Güncelleme: 07.06.2021 - 16:21
 

Kalkınan ve Büyüyen Çameli’ye Dev Yatırım

Denizli’nin gelişen ilçelerinden Çameli’de yaşanan elektrik sorununun çözümü için alternatif hat ve trafo merkezi kuruluyor. Müjdeyi AK Parti Milletvekili Şahin Tin verdi, Başkan Arslan ise projenin detaylarını anlattı.

Çameli ilçesinde sık sık yaşanan elektrik kesintileri ile ilgili sorunların ilçe ve mahallerinde ki elektrik sıkıntısına çare olacak yatırımın il adımı atıldı. Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in, Denizli ziyareti esnasında, başkan Arslan’ın talebi iletmesi ve TEİAŞ yetkilileri ile görüşmeleri sonrası alınan karar ile Çameli Trafo Merkezi yapımı yatırım programına alındı. Milletvekili Şahin Tin tarafından müjde verildi. Şahin Tin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Çameli ve çevresindeki elektrik sıkıntısına çare olacak yatırımın ilk adımı atıldı. Çameli Trafo Merkezi yapımı yatırım programına alındı. Dağları, ovaları aşıp Denizli'mizin en ücra yerlerinde insanımıza hizmet götürmeye, hem evlerini hem gönüllerini aydınlatmaya devam edeceğiz” ifadeleri ile müjdeyi verdi. ÇAMELİ VE ÇEVRESİNDE ENERJİ SORUNU KALMAYACAK Konuyla ilgili açıklama yapan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “İlçemiz ve ilçe sakinlerimizin sorunlarını çözmek, ilçemizi daha güzel bir yer haline getirmek için her alanda çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçemiz artık kalkınan, büyüyen, gelişen ve aynı zamanda civar adresler içerisinde farklılık arz eden bir cazibe merkezine dönüştü enerji yetersizliğinden dolayı kesintiler yaşanıyordu. Ayrıca Hayvancılık ve Tarım faaliyetleri Tarım alanında özellikle süt üretiminde kullanılan makineler, sulama sistemlerine enerji gelmemesi, Tersine göç ile yeni yerleşim alanların açılması, Turizm Tesislerinin çoğalması ile plansız elektrik kesintilerine neden oluyordu. Alınan karar ile Çameli ve çevre ilçelerde sorun kalmayacak. DOĞALGAZ’DAN SONRA EN BÜYÜK YATIRIM İnşallah yeni trafo ile daha önceden vatandaşlarımızın yaşadığı güç kesintileri ve diğer güç kaynaklı problemler tarihe karışmış olacak. Bu yatırımlar ile Çameli ve çevresinde enerji sorunu yok olacak Trafo Merkezimizin hattından 3 ilin ilçeleri olan ( Kale –Beyağaç-Gölhisar-Altınyayla ve hatta Fethiye ilçesinde geçecek bir iletim hattından yararlanacaktır. Geçen hafta müjdesini verdiğimiz ilçemize gelecek olan Doğalgazdan sonra en büyük yatırım olan Yeni Trafo Merkezi ile Enerji alanında Çameli’nin sorunlarını ortadan kaldırıyoruz. Daha önceden de söylediğimiz gibi bizde sürprizler bitmez. ARSLAN’DAN TEŞEKKÜR İlçemiz kesintisiz ve daha güçlü bir enerji kavuşmasında desteğini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan’a Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’e ayrıca   Bakanlık yetkililerine, Denizli Ak Parti Milletvekillerimiz  Ak Parti Grup Başkan Vekilimiz  Av.Cahit Özkan, Ahmet Yıldız, Nilgün Ök ,TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi Denizli Ak Parti Milletvekilimiz  Şahin Tin’e,Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a  teşekkür ediyorum. Yapılan yatırımın ilçelerimize ve Çameli’mize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Denizli’nin gelişen ilçelerinden Çameli’de yaşanan elektrik sorununun çözümü için alternatif hat ve trafo merkezi kuruluyor. Müjdeyi AK Parti Milletvekili Şahin Tin verdi, Başkan Arslan ise projenin detaylarını anlattı.

Çameli ilçesinde sık sık yaşanan elektrik kesintileri ile ilgili sorunların ilçe ve mahallerinde ki elektrik sıkıntısına çare olacak yatırımın il adımı atıldı. Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in, Denizli ziyareti esnasında, başkan Arslan’ın talebi iletmesi ve TEİAŞ yetkilileri ile görüşmeleri sonrası alınan karar ile Çameli Trafo Merkezi yapımı yatırım programına alındı. Milletvekili Şahin Tin tarafından müjde verildi.

Şahin Tin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Çameli ve çevresindeki elektrik sıkıntısına çare olacak yatırımın ilk adımı atıldı. Çameli Trafo Merkezi yapımı yatırım programına alındı. Dağları, ovaları aşıp Denizli'mizin en ücra yerlerinde insanımıza hizmet götürmeye, hem evlerini hem gönüllerini aydınlatmaya devam edeceğiz” ifadeleri ile müjdeyi verdi.

ÇAMELİ VE ÇEVRESİNDE ENERJİ SORUNU KALMAYACAK

Konuyla ilgili açıklama yapan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “İlçemiz ve ilçe sakinlerimizin sorunlarını çözmek, ilçemizi daha güzel bir yer haline getirmek için her alanda çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçemiz artık kalkınan, büyüyen, gelişen ve aynı zamanda civar adresler içerisinde farklılık arz eden bir cazibe merkezine dönüştü enerji yetersizliğinden dolayı kesintiler yaşanıyordu. Ayrıca Hayvancılık ve Tarım faaliyetleri Tarım alanında özellikle süt üretiminde kullanılan makineler, sulama sistemlerine enerji gelmemesi, Tersine göç ile yeni yerleşim alanların açılması, Turizm Tesislerinin çoğalması ile plansız elektrik kesintilerine neden oluyordu. Alınan karar ile Çameli ve çevre ilçelerde sorun kalmayacak.

DOĞALGAZ’DAN SONRA EN BÜYÜK YATIRIM

İnşallah yeni trafo ile daha önceden vatandaşlarımızın yaşadığı güç kesintileri ve diğer güç kaynaklı problemler tarihe karışmış olacak. Bu yatırımlar ile Çameli ve çevresinde enerji sorunu yok olacak Trafo Merkezimizin hattından 3 ilin ilçeleri olan ( Kale –Beyağaç-Gölhisar-Altınyayla ve hatta Fethiye ilçesinde geçecek bir iletim hattından yararlanacaktır. Geçen hafta müjdesini verdiğimiz ilçemize gelecek olan Doğalgazdan sonra en büyük yatırım olan Yeni Trafo Merkezi ile Enerji alanında Çameli’nin sorunlarını ortadan kaldırıyoruz. Daha önceden de söylediğimiz gibi bizde sürprizler bitmez.

ARSLAN’DAN TEŞEKKÜR

İlçemiz kesintisiz ve daha güçlü bir enerji kavuşmasında desteğini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan’a Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’e ayrıca   Bakanlık yetkililerine, Denizli Ak Parti Milletvekillerimiz  Ak Parti Grup Başkan Vekilimiz  Av.Cahit Özkan, Ahmet Yıldız, Nilgün Ök ,TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi Denizli Ak Parti Milletvekilimiz  Şahin Tin’e,Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a  teşekkür ediyorum. Yapılan yatırımın ilçelerimize ve Çameli’mize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Aydın KILINÇ
(08.06.2021 06:41 - #160)
Kendi Menfaatlerine Olmasa Olmaz Bu İs. Halk Magdur Yollar Köstebek Yuvası Gibi Ama Koltuktakilerin Keyfi Alem Yerinde...
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.