Denizlispor’da Başkan Arayışı Sürüyor

SPOR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 13.06.2021 - 12:11, Güncelleme: 13.06.2021 - 12:11
 

Denizlispor’da Başkan Arayışı Sürüyor

Denizlispor’da kongreye sayılı günler kala aday olanların teker teker çekilmesiyle gözler Eski Başkan Mustafa Üstek’e çevrildi. Üstek’in sağlık sorunları nedeniyle başkanlığa sıcak bakmadığı, ancak eski başkan yardımcılarından Taner Atilla’nın başkanlığını maddi manevi destekleyeceği bir formülün olduğu kulislerde konuşuluyor.

Atilla’nın yönetimde görev aldığı süreçte, Denizlispor için yaptığı çalışmalar camiada her zaman takdir edilmişti. Yönetimle, futbolcular ve taraftar grupları ile her zaman ilişkilerini sıcak tutan Atilla’nın başkanlığına olumlu bakılıyor. Henüz adaylığını açıklamayan Atilla için Denizlispor camiasından olumlu yorumlar yapılıyor. Denizlispor’da kongreye az bir zaman kala, adaylığını açıklayanların geri adım atması üzerine, oklar eski başkanlardan Mustafa Üstek’e ve eski Başkan Yardımcılarından Taner Atilla’ya çevrildi. ‘Biz aday değiliz” diyen, Mustafa Üstek’in durumun bu noktaya gelmesinden dolayı sorumluluk almaktan kaçınmayacağı ancak sağlık sorunlarından dolayı Taner Atilla’nın aday olmasını işaret ettiği ve bu durumda finansman desteği sağlayacağını söylediği öğrenildi. Taner Atilla ise, başkanlığa yakışanın Mustafa Üstek olduğunun altını çizdi. Atilla, “Listenin başı Sayın Mustafa Üstek olsun. Biz onu yormayız ve aratmayız. Yine kulübü biz taşıyalım ama bu işin yakışanı kendisidir” dedi. Atilla sözlerine şöyle devam etti; “Bu kulübe çok ciddi hizmetleri var şu anda sağlık sorunlarını da bilmekteyiz. Ancak şu anda tam bir hizmet zamanı. Başta Mustafa Üstek başkanım olmak üzere protokolünden yönetimine taraftarından tüm Denizlispor sevenlerine personelinden bırakıp giden sözleşmesini fes eden ki hepsi haklılar, tüm futbolcu kardeşlerimize kadar hepimize çok ciddi sorumluluk düşmektedir. Ara ara açıklama yapan bazı kulüp başkanlarımızı üzüntü ve hayretler içerisinde takip etmekteyim. Her konuşan başkanım kendisine göre kahraman ancak ne yazık ki Denizlispor bu halde, tek gerçek şudur ki eğer bu takımı seviyorsak istiyorsak hep birlikte kavgaları eleştirileri ve maliyeti ağır hataları bir kenara bırakıp önümüze bakmamız gerekmektedir. Yoksa yarın çok geç olacaktır” dedi. İşte Taner Atilla'nın olası başkanlık adaylığı konusunda bir kısım taraftarların düşünceleri;  
Denizlispor’da kongreye sayılı günler kala aday olanların teker teker çekilmesiyle gözler Eski Başkan Mustafa Üstek’e çevrildi. Üstek’in sağlık sorunları nedeniyle başkanlığa sıcak bakmadığı, ancak eski başkan yardımcılarından Taner Atilla’nın başkanlığını maddi manevi destekleyeceği bir formülün olduğu kulislerde konuşuluyor.

Atilla’nın yönetimde görev aldığı süreçte, Denizlispor için yaptığı çalışmalar camiada her zaman takdir edilmişti. Yönetimle, futbolcular ve taraftar grupları ile her zaman ilişkilerini sıcak tutan Atilla’nın başkanlığına olumlu bakılıyor. Henüz adaylığını açıklamayan Atilla için Denizlispor camiasından olumlu yorumlar yapılıyor.

Denizlispor’da kongreye az bir zaman kala, adaylığını açıklayanların geri adım atması üzerine, oklar eski başkanlardan Mustafa Üstek’e ve eski Başkan Yardımcılarından Taner Atilla’ya çevrildi. ‘Biz aday değiliz” diyen, Mustafa Üstek’in durumun bu noktaya gelmesinden dolayı sorumluluk almaktan kaçınmayacağı ancak sağlık sorunlarından dolayı Taner Atilla’nın aday olmasını işaret ettiği ve bu durumda finansman desteği sağlayacağını söylediği öğrenildi. Taner Atilla ise, başkanlığa yakışanın Mustafa Üstek olduğunun altını çizdi. Atilla, “Listenin başı Sayın Mustafa Üstek olsun. Biz onu yormayız ve aratmayız. Yine kulübü biz taşıyalım ama bu işin yakışanı kendisidir” dedi.

Atilla sözlerine şöyle devam etti; “Bu kulübe çok ciddi hizmetleri var şu anda sağlık sorunlarını da bilmekteyiz. Ancak şu anda tam bir hizmet zamanı. Başta Mustafa Üstek başkanım olmak üzere protokolünden yönetimine taraftarından tüm Denizlispor sevenlerine personelinden bırakıp giden sözleşmesini fes eden ki hepsi haklılar, tüm futbolcu kardeşlerimize kadar hepimize çok ciddi sorumluluk düşmektedir. Ara ara açıklama yapan bazı kulüp başkanlarımızı üzüntü ve hayretler içerisinde takip etmekteyim. Her konuşan başkanım kendisine göre kahraman ancak ne yazık ki Denizlispor bu halde, tek gerçek şudur ki eğer bu takımı seviyorsak istiyorsak hep birlikte kavgaları eleştirileri ve maliyeti ağır hataları bir kenara bırakıp önümüze bakmamız gerekmektedir. Yoksa yarın çok geç olacaktır” dedi.

İşte Taner Atilla'nın olası başkanlık adaylığı konusunda bir kısım taraftarların düşünceleri;

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.