Denizli'de Alzamier hastası yaşlı adam kayboldu

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 29.06.2021 - 14:16, Güncelleme: 29.06.2021 - 14:16
 

Denizli'de Alzamier hastası yaşlı adam kayboldu

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde Alzamier hastası 72 yaşındaki yaşlı adamdan iki gündür haber alınamıyor.

Merkezefendi ilçesi, Sümer Mahallesi’nde Alzamier hastası Ali Toydemir’den (72) Pazartesi günü saat 14.00’den sonra bir daha haber alınamadı. Kayıplara karışan yaşlı adam ailesi ve yakınlarının tüm aramalarına rağmen bulunamadı. Kayıp ihbarında bulunan yakınları Ali Toydemir’in, tren garı, otobüs terminali, sümerpark, sevindik civarlarında olacağı düşünülüyor. 175 boyunda olan Ali Toydemir’in en son üzerinde yeşil tişört olduğu bilgisi verildi. Aile, Ali Toydemir’i görenlerin 0505 571 5651 nolu numaraya haber vermelerini istedi.
Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde Alzamier hastası 72 yaşındaki yaşlı adamdan iki gündür haber alınamıyor.

Merkezefendi ilçesi, Sümer Mahallesi’nde Alzamier hastası Ali Toydemir’den (72) Pazartesi günü saat 14.00’den sonra bir daha haber alınamadı. Kayıplara karışan yaşlı adam ailesi ve yakınlarının tüm aramalarına rağmen bulunamadı. Kayıp ihbarında bulunan yakınları Ali Toydemir’in, tren garı, otobüs terminali, sümerpark, sevindik civarlarında olacağı düşünülüyor. 175 boyunda olan Ali Toydemir’in en son üzerinde yeşil tişört olduğu bilgisi verildi.

Aile, Ali Toydemir’i görenlerin 0505 571 5651 nolu numaraya haber vermelerini istedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.