Parada sahtecilikte 10 şüpheli yakalandı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 05.07.2021 - 16:26, Güncelleme: 05.07.2021 - 16:26
 

Parada sahtecilikte 10 şüpheli yakalandı

Denizli’de dikkat çekmemek için 50 TL’lik sahte banknotlarla işyerlerinden alış veriş yapan 10 şüpheli şahıs ekiplerin takibi sonucu düzenlenen operasyonla yakalandı.

Mali Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, il genelinde parada sahtecilik ve her türlü sahtecilik suçunu işleyen şahıslara yönelik çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda, fiziki takip ve çevrede bulunan güvenlik kameralarının titiz ve detaylı bir şekilde incelemesi neticesinde birçok iş yerinde sahte 50 TL’lik banknotlarla alışveriş yaptıkları tespit edilen 10 şüphelinin yakalanması için operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda yakalanan 10 şüpheli şahıs adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen 10 şahıstan 4’ü parada sahtecilik suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer taraftan düzenlenen operasyonlarda yapılan aramalarda, 164 adet sahte 50 TL’lik para, çeşitli cins ve miktarlarda satışa hazır vaziyette uyuşturucu madde uyuşturucu hap, 1 adet ruhsatsız tüfek, 1 adet kama, 1 adet muşta ele geçirildi.  
Denizli’de dikkat çekmemek için 50 TL’lik sahte banknotlarla işyerlerinden alış veriş yapan 10 şüpheli şahıs ekiplerin takibi sonucu düzenlenen operasyonla yakalandı.

Mali Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, il genelinde parada sahtecilik ve her türlü sahtecilik suçunu işleyen şahıslara yönelik çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda, fiziki takip ve çevrede bulunan güvenlik kameralarının titiz ve detaylı bir şekilde incelemesi neticesinde birçok iş yerinde sahte 50 TL’lik banknotlarla alışveriş yaptıkları tespit edilen 10 şüphelinin yakalanması için operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda yakalanan 10 şüpheli şahıs adliyeye sevk edildi.

Adliyeye sevk edilen 10 şahıstan 4’ü parada sahtecilik suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diğer taraftan düzenlenen operasyonlarda yapılan aramalarda, 164 adet sahte 50 TL’lik para, çeşitli cins ve miktarlarda satışa hazır vaziyette uyuşturucu madde uyuşturucu hap, 1 adet ruhsatsız tüfek, 1 adet kama, 1 adet muşta ele geçirildi.

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.