Liseli genç, 13 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 14.07.2021 - 07:12, Güncelleme: 14.07.2021 - 07:28
 

Liseli genç, 13 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

Denizli’nin Çameli İlçesi'nde geçirdiği motosiklet kazasında ağır yaralanan 18 yaşındaki genç 13 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Olay, 1 Temmuz günü Denizli'nin Çameli ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre geçtiğimiz günlerde Mehmet Çelen (18), motosikleti ile seyir halinde iken hafif ticari araç ile çarpışarak ağır yaralandı. Pamukkale Üniversite Hastanesine kaldırılan ve 13 gün yoğun bakım ünitesinde tedavi gören lise son sınıf öğrencisi Mehmet Çelen, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. 5 gün önce bitkise hayata girmesi sonucu vefat ettiği söylenen genç için aile vefat haberini yalanlamıştı. Gencin ölümü ile ilgili yapılan haberler gerçeğin ortaya çıkması sonucu kaldırıldı. Ancak 5 gün sonra yaşam mücadelesini kaybeden Çelen’in ölüm  haberi ailesi, akrabaları ve sevenlerini yasa boğdu.   Mehmet Çelen'in bu sezon Çameli MTAL Lisesinden mezun olacağı belirtildi. Motosiklet kazasının ardından yaşamını yitiren gencin cenazesi 14 Temmuz Çarşamba günü (bugün) öğle Namazına Müteakip  Çameli ilçesi Belevi Mahalle Mezarlığında toprağa verileceği belirtidl.
Denizli’nin Çameli İlçesi'nde geçirdiği motosiklet kazasında ağır yaralanan 18 yaşındaki genç 13 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Olay, 1 Temmuz günü Denizli'nin Çameli ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre geçtiğimiz günlerde Mehmet Çelen (18), motosikleti ile seyir halinde iken hafif ticari araç ile çarpışarak ağır yaralandı. Pamukkale Üniversite Hastanesine kaldırılan ve 13 gün yoğun bakım ünitesinde tedavi gören lise son sınıf öğrencisi Mehmet Çelen, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

5 gün önce bitkise hayata girmesi sonucu vefat ettiği söylenen genç için aile vefat haberini yalanlamıştı. Gencin ölümü ile ilgili yapılan haberler gerçeğin ortaya çıkması sonucu kaldırıldı. Ancak 5 gün sonra yaşam mücadelesini kaybeden Çelen’in ölüm  haberi ailesi, akrabaları ve sevenlerini yasa boğdu.

 

Mehmet Çelen'in bu sezon Çameli MTAL Lisesinden mezun olacağı belirtildi. Motosiklet kazasının ardından yaşamını yitiren gencin cenazesi 14 Temmuz Çarşamba günü (bugün) öğle Namazına Müteakip  Çameli ilçesi Belevi Mahalle Mezarlığında toprağa verileceği belirtidl.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.