Vali Ali Fuat Atik "AFAD Farkındalık Eğitim Çadırı"nı Ziyaret Etti

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 10.07.2021 - 08:59, Güncelleme: 10.07.2021 - 08:59
 

Vali Ali Fuat Atik "AFAD Farkındalık Eğitim Çadırı"nı Ziyaret Etti

Vali Ali Fuat Atik; İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü’nce "Afet Eğitim Yılı Faaliyetleri" kapsamında oluşturulan "AFAD Farkındalık Eğitim Çadırı’"nı ziyaret etti.

Denizli’de Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü’nce Teraspark AVM bahçesinde kurulan 112 m2’lik Afet Etkinlik Çadırı"nda öğrenciler, çocuklar ve ailelerine yönelik afet bilinci oluşturulması amacıyla çeşitli etkinlikler ve bilgilendirme çalışmaları yapılmaktadır. Toplumda afet farkındalığının geliştirilmesi, afet risk azaltma ve önlem alma konusunda davranış değişikliği oluşturulması amacıyla 2021 yılı "Türkiye Afet Eğitim Yılı" ilan edildi. Afet eğitimleri, tüm dünyada risk azaltma çalışmalarının ve zarar azaltma gayretlerinin stratejik bir bileşeni olarak değerlendirilmektedir. Toplumda risk azaltma ve önlem alma konusunda davranış değişikliği oluşturmayı amaçlayan "Türkiye Afet Eğitim Yılı" ile 2021 yılında 51 milyon kişiye ulaşılması hedeflenmektedir. "Afet Eğitim Yılı" kapsamında yürütülen çalışmalar; illerde Vali ve ilçelerde Kaymakamlıklar koordinasyonunda, kamu kurum ve kuruluşları, meslek odaları, sendikalar, sivil toplum kuruluşları, özel sektör kuruluşları ve üniversitelerle iş birliği içerisinde yürütülmektedir.   Vali Atik’ de 2021 Yılı Türkiye Afet Eğitim Yılı kapsamında "AFAD Farkındalık Eğitim Çadırı”nı ziyaret ederek, İl Müdürü Ali Etiz ve Müdürlüğü personelinden yapılan etkinlik ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Vali Ali Fuat Atik; İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü’nce "Afet Eğitim Yılı Faaliyetleri" kapsamında oluşturulan "AFAD Farkındalık Eğitim Çadırı’"nı ziyaret etti.

Denizli’de Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü’nce Teraspark AVM bahçesinde kurulan 112 m2’lik Afet Etkinlik Çadırı"nda öğrenciler, çocuklar ve ailelerine yönelik afet bilinci oluşturulması amacıyla çeşitli etkinlikler ve bilgilendirme çalışmaları yapılmaktadır.

Toplumda afet farkındalığının geliştirilmesi, afet risk azaltma ve önlem alma konusunda davranış değişikliği oluşturulması amacıyla 2021 yılı "Türkiye Afet Eğitim Yılı" ilan edildi. Afet eğitimleri, tüm dünyada risk azaltma çalışmalarının ve zarar azaltma gayretlerinin stratejik bir bileşeni olarak değerlendirilmektedir. Toplumda risk azaltma ve önlem alma konusunda davranış değişikliği oluşturmayı amaçlayan "Türkiye Afet Eğitim Yılı" ile 2021 yılında 51 milyon kişiye ulaşılması hedeflenmektedir.

"Afet Eğitim Yılı" kapsamında yürütülen çalışmalar; illerde Vali ve ilçelerde Kaymakamlıklar koordinasyonunda, kamu kurum ve kuruluşları, meslek odaları, sendikalar, sivil toplum kuruluşları, özel sektör kuruluşları ve üniversitelerle iş birliği içerisinde yürütülmektedir.

 

Vali Atik’ de 2021 Yılı Türkiye Afet Eğitim Yılı kapsamında "AFAD Farkındalık Eğitim Çadırı”nı ziyaret ederek, İl Müdürü Ali Etiz ve Müdürlüğü personelinden yapılan etkinlik ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.