Denizli’de kaçırılan iş insanı kurtarıldı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 10.07.2021 - 11:55, Güncelleme: 10.07.2021 - 11:55
 

Denizli’de kaçırılan iş insanı kurtarıldı

Denizli’de dün gece Tavas’ta kaçırılan ve aracı Ankara yolu üzeri Gürleyik Mahallesi’nde terk edilmiş halde bulunan iş insanı düzenlenen operasyonla kurtarıldı.

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi Gümüşler Mahalesi’nde tekstil üzerine fabrikası bulunan iş insanı esrarengiz bir şekilde ortada kaybolmuştu. Tavas’a kendi aracıyla giden ardından kendisinden haber alınamayan İşadamı Ömer Aldırmaz’ın aracı Ankara yolu üzeri Gürleyik Mahallesi’nde, terk edilmiş halde bulundu. Ailesinin ihbarı üzerine Denizli Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler ile jandarma soruşturma ve inceleme başlattı.  ÇAL’DA BULUNDU Ailesinin hayatından endişe ettiği işadamı Ömer Aldırmaz için seferber olan güvenlik güçleri, kaçırılan iş insanının izine Çal’da rastladı. Çal’da bir mekanda alıkonulan işadamı için güvenlik güçleri operasyon düzenledi. İş insanını kaçıranlar kıskıvrak yakalanarak emniyete götürülürken Aldırmaz, kurtarıldı. Edinilen bilgilere para sızdırmak amacıyla kaçırılan işadamının hırpalandığı ve fiziki şiddeti maruz kaldığı ileri sürüldü.
Denizli’de dün gece Tavas’ta kaçırılan ve aracı Ankara yolu üzeri Gürleyik Mahallesi’nde terk edilmiş halde bulunan iş insanı düzenlenen operasyonla kurtarıldı.

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi Gümüşler Mahalesi’nde tekstil üzerine fabrikası bulunan iş insanı esrarengiz bir şekilde ortada kaybolmuştu. Tavas’a kendi aracıyla giden ardından kendisinden haber alınamayan İşadamı Ömer Aldırmaz’ın aracı Ankara yolu üzeri Gürleyik Mahallesi’nde, terk edilmiş halde bulundu. Ailesinin ihbarı üzerine Denizli Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler ile jandarma soruşturma ve inceleme başlattı. 

ÇAL’DA BULUNDU

Ailesinin hayatından endişe ettiği işadamı Ömer Aldırmaz için seferber olan güvenlik güçleri, kaçırılan iş insanının izine Çal’da rastladı. Çal’da bir mekanda alıkonulan işadamı için güvenlik güçleri operasyon düzenledi. İş insanını kaçıranlar kıskıvrak yakalanarak emniyete götürülürken Aldırmaz, kurtarıldı. Edinilen bilgilere para sızdırmak amacıyla kaçırılan işadamının hırpalandığı ve fiziki şiddeti maruz kaldığı ileri sürüldü.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.