Denizli’de Ekmeğe Zam Geldi!

EKONOMİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 14.07.2021 - 13:12, Güncelleme: 16.07.2021 - 09:10
 

Denizli’de Ekmeğe Zam Geldi!

Denizli’de ekmek fiyatına 25 kuruş zam yapıldı. Denizli’de 200 gram ekmek 1.75 TL’den satılacak. Denizli’de son 15 günde 1.50 TL olan ekmek fırın ve marketlerde 1 TL’ye satılmaya başlandı. Yapılan yeni zamla vatandaşların sevinci kursağında kaldı.

Kasım 2020’de maliyetler göz önüne alınarak zam yapılan ve 1,25’ten 1,5 TL’ye yükselen ekmek fiyatlarına yeniden zam geldi. Son dönemde girdi maliyetlerindeki artış nedeniyle Denizli Fırıncılar Odası’nın zam talebi kabul edildi. Bir Ekmek 1.75 TL Oldu Un fiyatlarındaki artışa bağlı olarak fırıncıların talep ettiği zam geldi. Son gelen zamla birlikte 1.5 TL olan 200 gramlık ekmek fiyatı 1.75 TL’ye çıkarıldı. Yapılan yüzde 16.6’lık zamla ilgili olarak Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban mevcut şartlarda ekmeğe zammın kaçınılmaz olduğunu söyledi. Başkan Karadaban, un fiyatlarındaki ve genel maliyetlerdeki astronomik artışlar nedeni ile ekmeğe zam getirildiğini de vurguladı.Ekmek fiyatına gelen zam 17 Temmuz Cumartesi günü uygulanmaya başlanacak. Vatandaşın sevinci kursağında kaldı Fırıncılar tarafından son 15 günden itibaren ekmek satışının 1 liradan satıldığı Denizli’de,  gelen yeni zamla alım gücü düşük olan vatandaşların sevincini kursağında bıraktı.
Denizli’de ekmek fiyatına 25 kuruş zam yapıldı. Denizli’de 200 gram ekmek 1.75 TL’den satılacak. Denizli’de son 15 günde 1.50 TL olan ekmek fırın ve marketlerde 1 TL’ye satılmaya başlandı. Yapılan yeni zamla vatandaşların sevinci kursağında kaldı.

Kasım 2020’de maliyetler göz önüne alınarak zam yapılan ve 1,25’ten 1,5 TL’ye yükselen  ekmek fiyatlarına yeniden zam geldi. Son dönemde girdi maliyetlerindeki artış nedeniyle Denizli Fırıncılar Odası’nın zam talebi kabul edildi.

Bir Ekmek 1.75 TL Oldu

Un fiyatlarındaki artışa bağlı olarak fırıncıların talep ettiği zam geldi. Son gelen zamla birlikte 1.5 TL olan 200 gramlık ekmek fiyatı 1.75 TL’ye çıkarıldı.

Yapılan yüzde 16.6’lık zamla ilgili olarak Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban mevcut şartlarda ekmeğe zammın kaçınılmaz olduğunu söyledi. Başkan Karadaban, un fiyatlarındaki ve genel maliyetlerdeki astronomik artışlar nedeni ile ekmeğe zam getirildiğini de vurguladı. Ekmek fiyatına gelen zam 17 Temmuz Cumartesi günü uygulanmaya başlanacak.

Vatandaşın sevinci kursağında kaldı

Fırıncılar tarafından son 15 günden itibaren ekmek satışının 1 liradan satıldığı Denizli’de,  gelen yeni zamla alım gücü düşük olan vatandaşların sevincini kursağında bıraktı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.