Nilgün Ök;"15 Temmuz Günü, Tarihi Şan ve Şerefle Dolu Aziz Milletimizin Ülkesine ve Demokrasiye Sahip Çıktığı Gündür"

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 15.07.2021 - 13:26, Güncelleme: 15.07.2021 - 13:26
 

Nilgün Ök;"15 Temmuz Günü, Tarihi Şan ve Şerefle Dolu Aziz Milletimizin Ülkesine ve Demokrasiye Sahip Çıktığı Gündür"

AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün ÖK, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Ök; "Ordu ve devlet içerisinde kümelenen hain FETÖ/PDY terör örgütünün darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz 2016'dan bu yana 5 yıl geçti. Vatanımızın istikbali ve demokrasi için canını hiçe sayan, kendilerini tankların önüne siper eden vatandaşlarımızın kahramanlıkları halen hafızalarımızda ilk günkü tazeliğini koruyor." dedi. Bu hain darbe girişiminin milletimizin kesin ve kararlı iradesi sayesinde başarılı olamadığını dile getiren Ök; "Hiçbir terör örgütünün ülkemize ve halkımıza boyun eğdiremeyeceğine o gece bütün dünya şahit oldu. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın çağrısıyla meydanları ve caddeleri dolduran halkımız bir bütün oldu ve gözü dönmüş terör örgütü mensuplarına karşı asırlar boyu unutulmayacak bir ders verdi. Darbenin ilk saatlerinden itibaren hemen harekete geçip, kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla her kesimden insanıyla Türk milleti ülkesinin sahipsiz olmadığını gösterdi." ifadelerini kullandı. Ök; "15 Temmuz asla sıradan bir darbe girişimi değildi. Arkasında çok büyük hesapların olduğu, gerçekleştiğinde ülke ve millet olarak bambaşka mecralara sürükleneceğimiz tarihi bir kırılma noktasıydı. 15 Temmuz Gecesi, aynı zamanda ülkesine ihanet içinde olanların ortaya çıktığı bir geceydi. Yabancı güçlerle kol kola girerek, milletimizin silahlarını yine milletimize karşı doğrultan caniler hedeflerine ulaşamadı. Değil silahlı askerler, tank ve savaş uçakları bile vatan sevgisini yüreğinde taşıyan halkımıza bir adım geri attırmadı." dedi. Dünyada kartların yeniden dağıtıldığı, sancılı olduğu kadar kritik bir dönemin içinde olduğumuza dikkat çeken Ök; “Ülkemiz gerek coğrafi ve stratejik konumu, gerekse kültürel ve tarihi birikimiyle bu sürecin tam merkezinde yer alıyor. 3 kıtanın kavşağında bulunan bir ülke olarak bu değişim sürecini başarıyla yönetmek mecburiyetindeyiz. Sadece kendimiz için değil, tüm komşularımız, yüz milyonlarca kardeşlerimiz için güçlü olmak, sağlam durmak zorundayız. Hiç kimsenin bizi hedeflerimizden koparmasına, büyük ve güçlü Türkiye idealimizden vazgeçirmesine müsaade edemeyiz. İşte bu anlayışla, milletimizle bir ve beraber olarak, kurulan bütün tuzakları tek tek ortadan kaldırıyoruz. İçerde ve dışarıda, adı ne olursa olsun bütün terör örgütlerine karşı mücadelemizi kararlıkla sürdürüyoruz." dedi. "Allah, 15 Temmuzu bir daha bu millete yaşatmasın." diyen Milletvekili Ök, 15 Temmuz şehitlerine rahmet, yakınlarına başsağlığı, gazilerimize de mutlu bir ömür dileyerek mesajını tamamladı.
AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün ÖK, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Ök; "Ordu ve devlet içerisinde kümelenen hain FETÖ/PDY terör örgütünün darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz 2016'dan bu yana 5 yıl geçti. Vatanımızın istikbali ve demokrasi için canını hiçe sayan, kendilerini tankların önüne siper eden vatandaşlarımızın kahramanlıkları halen hafızalarımızda ilk günkü tazeliğini koruyor." dedi.

Bu hain darbe girişiminin milletimizin kesin ve kararlı iradesi sayesinde başarılı olamadığını dile getiren Ök; "Hiçbir terör örgütünün ülkemize ve halkımıza boyun eğdiremeyeceğine o gece bütün dünya şahit oldu. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın çağrısıyla meydanları ve caddeleri dolduran halkımız bir bütün oldu ve gözü dönmüş terör örgütü mensuplarına karşı asırlar boyu unutulmayacak bir ders verdi. Darbenin ilk saatlerinden itibaren hemen harekete geçip, kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla her kesimden insanıyla Türk milleti ülkesinin sahipsiz olmadığını gösterdi." ifadelerini kullandı.

Ök; " 15 Temmuz asla sıradan bir darbe girişimi değildi. Arkasında çok büyük hesapların olduğu, gerçekleştiğinde ülke ve millet olarak bambaşka mecralara sürükleneceğimiz tarihi bir kırılma noktasıydı. 15 Temmuz Gecesi, aynı zamanda ülkesine ihanet içinde olanların ortaya çıktığı bir geceydi. Yabancı güçlerle kol kola girerek, milletimizin silahlarını yine milletimize karşı doğrultan caniler hedeflerine ulaşamadı. Değil silahlı askerler, tank ve savaş uçakları bile vatan sevgisini yüreğinde taşıyan halkımıza bir adım geri attırmadı." dedi.

Dünyada kartların yeniden dağıtıldığı, sancılı olduğu kadar kritik bir dönemin içinde olduğumuza dikkat çeken Ök; “Ülkemiz gerek coğrafi ve stratejik konumu, gerekse kültürel ve tarihi birikimiyle bu sürecin tam merkezinde yer alıyor. 3 kıtanın kavşağında bulunan bir ülke olarak bu değişim sürecini başarıyla yönetmek mecburiyetindeyiz. Sadece kendimiz için değil, tüm komşularımız, yüz milyonlarca kardeşlerimiz için güçlü olmak, sağlam durmak zorundayız. Hiç kimsenin bizi hedeflerimizden koparmasına, büyük ve güçlü Türkiye idealimizden vazgeçirmesine müsaade edemeyiz. İşte bu anlayışla, milletimizle bir ve beraber olarak, kurulan bütün tuzakları tek tek ortadan kaldırıyoruz. İçerde ve dışarıda, adı ne olursa olsun bütün terör örgütlerine karşı mücadelemizi kararlıkla sürdürüyoruz." dedi.

"Allah, 15 Temmuzu bir daha bu millete yaşatmasın." diyen Milletvekili Ök, 15 Temmuz şehitlerine rahmet, yakınlarına başsağlığı, gazilerimize de mutlu bir ömür dileyerek mesajını tamamladı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.