Yukatel’den sponsorluk açıklaması

SPOR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 16.07.2021 - 11:48, Güncelleme: 16.07.2021 - 11:48
 

Yukatel’den sponsorluk açıklaması

Denizlisporla ana sponsorluk anlaşmasını sonlandıran Yukatel, konuyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada;” Kurumsal yapımız gereği Denizlispor ile anlaşmalarımızın temeli Süper Lig endeksli yapılmıştır” denildi.

Yukatel Yönetim Kurulu tarafından yapılan yazılı açıklamada; “Yukatel olarak isim hakkı sahibi ve ana sponsoru olduğumuz “Yukatel Denizlispor”un ligde içinde bulunduğu durum ve konumdan dolayı oldukça üzgünüz. Bugüne kadar olan süreçte sözleşmeye bağlı kalarak tüm yükümlülüklerimizi fazlasıyla, canı gönülden yerine getirmiş bulunuyoruz. Pandemi gibi global etkilerin sponsorlukların iptaline yol açtığı zamanlar dahil olmak üzere hiçbir destekten çekinmedik ve aksini düşünmedik! Kurumsal yapımız gereği Denizlispor ile anlaşmalarımızın temeli Süper Lig endeksli yapılmıştır. Ligden düşülmesi sözleşmelerinde sonlanması anlamına gelmektedir. Yönetim Kurulumuz tarafından; Bu sezon Denizlispor’un Lige veda etmesi halinde, diğer Süper Lig takımlarından gelen taleplerin değerlendirmeye alınacağına kararı verilmişti. Bu konuya dair görüşmelerimiz devam etmektedir, çok yakında açıklanacaktır. Kamuoyuna saygılıyla duyurulur.
Denizlisporla ana sponsorluk anlaşmasını sonlandıran Yukatel, konuyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada;” Kurumsal yapımız gereği Denizlispor ile anlaşmalarımızın temeli Süper Lig endeksli yapılmıştır” denildi.

Yukatel Yönetim Kurulu tarafından yapılan yazılı açıklamada;

“Yukatel olarak isim hakkı sahibi ve ana sponsoru olduğumuz “Yukatel Denizlispor”un ligde içinde bulunduğu durum ve konumdan dolayı oldukça üzgünüz. Bugüne kadar olan süreçte sözleşmeye bağlı kalarak tüm yükümlülüklerimizi fazlasıyla, canı gönülden yerine getirmiş bulunuyoruz. Pandemi gibi global etkilerin sponsorlukların iptaline yol açtığı zamanlar dahil olmak üzere hiçbir destekten çekinmedik ve aksini düşünmedik!

Kurumsal yapımız gereği Denizlispor ile anlaşmalarımızın temeli Süper Lig endeksli yapılmıştır. Ligden düşülmesi sözleşmelerinde sonlanması anlamına gelmektedir.

Yönetim Kurulumuz tarafından; Bu sezon Denizlispor’un Lige veda etmesi halinde, diğer Süper Lig takımlarından gelen taleplerin değerlendirmeye alınacağına kararı verilmişti. Bu konuya dair görüşmelerimiz devam etmektedir, çok yakında açıklanacaktır.

Kamuoyuna saygılıyla duyurulur.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.