Başkan Keçeci’den Kurban Bayramı Mesajı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 19.07.2021 - 12:26, Güncelleme: 19.07.2021 - 12:26
 

Başkan Keçeci’den Kurban Bayramı Mesajı

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, Kurban Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

“Bayramlar, insanların birbirlerine olan sevgi ve saygılarının perçinlendiği, kardeşlik, yardımlaşma ve hoşgörü duygularının en yoğun şekilde yaşandığı özel günlerdir. Aramızdaki sevgi ve dostluğu, dayanışma ve yardımlaşmayı muhafaza ettiğimiz sürece toplumsal dokumuz bozulmadan dimdik ayakta kalmaya devam edecektir. Salgına karşı alınan tedbirleri elden bırakmadan, ailemiz ve sevdiklerimizle birlikte; güzel, mutlu ve sağlıklı bir bayram geçirelim. Bu vesileyle, tüm İslam Aleminin Kurban Bayramı’nı kutluyor, huzura, barışa ve hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.
Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, Kurban Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

“Bayramlar, insanların birbirlerine olan sevgi ve saygılarının perçinlendiği, kardeşlik, yardımlaşma ve hoşgörü duygularının en yoğun şekilde yaşandığı özel günlerdir. Aramızdaki sevgi ve dostluğu, dayanışma ve yardımlaşmayı muhafaza ettiğimiz sürece toplumsal dokumuz bozulmadan dimdik ayakta kalmaya devam edecektir. Salgına karşı alınan tedbirleri elden bırakmadan, ailemiz ve sevdiklerimizle birlikte; güzel, mutlu ve sağlıklı bir bayram geçirelim.

Bu vesileyle, tüm İslam Aleminin Kurban Bayramı’nı kutluyor, huzura, barışa ve hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.