Denizli'de Cami'ye Yapılan Çirkin Saldırıya Din-Bir-Sen Denizli Şube Başkanı Yusuf Kuru'dan Tepki

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 28.07.2021 - 08:57, Güncelleme: 28.07.2021 - 08:57
 

Denizli'de Cami'ye Yapılan Çirkin Saldırıya Din-Bir-Sen Denizli Şube Başkanı Yusuf Kuru'dan Tepki

Özerk Diyanet Vakıf Çalışanları Birliği Sendikası (Din-Bir-Sen) Denizli Şube Başkanı Yusuf Kuru, Pamukkale ilçesi Hürriyet Mahallesindeki Keskin Camii'ne karşı yapılan çirkin saldırıyı kınayarak, tepki gösterdi.

Başkan Kuru, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; ‘’Camiler, sadece bir yapı’’ değildir. “Onlar aynı zamanda manevi ruhtur ve güçtür. Onlar Allah’ın evleridir. Mensubu bulunduğumuz İslam dinimizde Camilerimizin dokunulmazlığı vardır. Bundan dolayı da dinimizin simgesi olan bu Camilerimize saygılı olmak ve onları korumak zorundayız. Toplumumuzda özellikle insan hayatında çok özel bir yeri olan Camilerimiz İnsanlığın ilk yıllarından itibaren her zaman önemini kat kat artırarak korumuştur ve korumaya da devam etmektedir. İslam aleminin en önemli ibadet mekanı olan camilerimizin ve mescitlerimizin bu tür saldırılara maruz kalması bizleri ziyadesiyle üzmüştür. Hangi dine ait olursa olsun bütün İbadethaneler kutsaldır. İbadethanelerimize yapılan bu tür saldırıları şiddetle kınıyoruz. Herkese çağrımızda şudur; Evlatlarımıza sahip çıkalım. Onları Ahlaki ve manevi eğitimle donatalım. Temiz bir nesil, Temiz bir toplum için çalışalım” ifadelerine yer verdi. 
Özerk Diyanet Vakıf Çalışanları Birliği Sendikası (Din-Bir-Sen) Denizli Şube Başkanı Yusuf Kuru, Pamukkale ilçesi Hürriyet Mahallesindeki Keskin Camii'ne karşı yapılan çirkin saldırıyı kınayarak, tepki gösterdi.

Başkan Kuru, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; ‘’Camiler, sadece bir yapı’’ değildir. “Onlar aynı zamanda manevi ruhtur ve güçtür. Onlar Allah’ın evleridir. Mensubu bulunduğumuz İslam dinimizde Camilerimizin dokunulmazlığı vardır. Bundan dolayı da dinimizin simgesi olan bu Camilerimize saygılı olmak ve onları korumak zorundayız. Toplumumuzda özellikle insan hayatında çok özel bir yeri olan Camilerimiz İnsanlığın ilk yıllarından itibaren her zaman önemini kat kat artırarak korumuştur ve korumaya da devam etmektedir.

İslam aleminin en önemli ibadet mekanı olan camilerimizin ve mescitlerimizin bu tür saldırılara maruz kalması bizleri ziyadesiyle üzmüştür. Hangi dine ait olursa olsun bütün İbadethaneler kutsaldır. İbadethanelerimize yapılan bu tür saldırıları şiddetle kınıyoruz. Herkese çağrımızda şudur; Evlatlarımıza sahip çıkalım. Onları Ahlaki ve manevi eğitimle donatalım. Temiz bir nesil, Temiz bir toplum için çalışalım” ifadelerine yer verdi. 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.