Şahin Tin; “Davamızın Temel Taşı Kadınlarımızdır”

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 30.07.2021 - 10:50, Güncelleme: 30.07.2021 - 10:50
 

Şahin Tin; “Davamızın Temel Taşı Kadınlarımızdır”

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Kadın Kolları il teşkilatının toplantısına katıldı. Şahin Tin; “Kadınlarımızın sarıp sarmaladığı şefkat ve dirayetle kucakladığı her iş başarıyla neticeye ulaşır. Davamızın temel taşı kadınlarımızdır” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Kadın Kolları Denizli il teşkilatının toplantısına katıldı. AK Parti Denizli il teşkilat binasında yapılan toplantıya, İl Başkanı Yücel Güngör, Kadın Kolları İl Başkanı Feride Kabadayılar, Kadın Kolları il başkan yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri ve ilçe kadın kolları başkanları katıldı. “KADINLARIMIZ GÜÇ KAYNAĞIMIZ” Kadın Kolları teşkilatlarının yürütülen mücadelede ve yapılan hizmetlerde büyük pay sahibi olduğunu belirten Milletvekili Şahin Tin; “Denizli’mizin ve ülkemizin tüm kazanımlarında emeği, katkısı, alın teri ve imzası bulunan, pay sahibi olan kadın kolları teşkilatımızın mensupları bizim en büyük güç kaynağımız. Yürüttüğümüz mücadelede bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmayan kadınlarımıza her daim minnettarız” dedi. “BİRLİKTE YOL YÜRÜYORUZ” “Çalışmalarımızı tek yürek halinde yürütüyoruz” diyen Milletvekili Şahin Tin; “Kadınların elinin değdiği, kadın kararlılığının yöneldiği hiçbir işin başarısız olma şansı yoktur. Kadınları görmezden gelen hareketler başarıyı yakalayamazlar. Kadın elinin değdiği her alanda başarı kaçınılmazdır. Bizler bu inançla bir bütün olarak azimle ve kararlılıkla fedakâr hanım kardeşlerimiz ile birlikte yol yürüyoruz” dedi. “HER ZAMAN DESTEKLİYORUZ” “Kadınlarımızın azmi, irfanı, gücü ve kabiliyetini çok iyi biliyoruz” diyen Milletvekili Şahin Tin; “Hanım kardeşlerimizin sarıp sarmaladığı şefkat ve dirayetle kucakladığı her iş başarıyla neticeye ulaşır. Biz buna gönülden inanıyoruz. Ailenin yanı sıra siyasette, sivil toplumda ve iş âleminde emek veren hanım kardeşlerimizi her zaman destekliyoruz. ‘Kale içeriden fethedilir’ diyerek ev ev dolaşıp yapılanları ve davamızı Denizli'mizin tüm noktalarında ilk günkü aşkla anlatan, gönüller kazanan yılmaz neferlerimiz hanım kardeşlerimizin hakkını bizler ne yapsak ödeyemeyiz. Allah onlardan razı olsun” dedi. “EN BÜYÜK KADIN TEŞKİLATINA SAHİBİZ” AK Parti Denizli İl başkanlığı binasında Genel Merkez Kadın Kolları Koordinatörü, MKYK Üyeleri ve bölge illerin Kadın Kolları il başkanları ile de bir araya gelen Milletvekili Şahin Tin; “AK Parti Türkiye’nin en büyük kadın teşkilatına sahip bir siyasi harekettir. Bugün Denizli’mizde Genel Merkez Kadın Kolları Koordinatörümüzü, MKYK üyelerimizi ve Ege Bölgemizde özveriyle görev yapan Kadın Kolları il başkanlarımızı misafir ediyoruz. Bizler kadınlarımızın nerede, nasıl, sıkıntısı, talebi varsa hepsine kulak veriyoruz, çözümü için hep birlikte çalışıyoruz” dedi.
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Kadın Kolları il teşkilatının toplantısına katıldı. Şahin Tin; “Kadınlarımızın sarıp sarmaladığı şefkat ve dirayetle kucakladığı her iş başarıyla neticeye ulaşır. Davamızın temel taşı kadınlarımızdır” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Kadın Kolları Denizli il teşkilatının toplantısına katıldı. AK Parti Denizli il teşkilat binasında yapılan toplantıya, İl Başkanı Yücel Güngör, Kadın Kolları İl Başkanı Feride Kabadayılar, Kadın Kolları il başkan yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri ve ilçe kadın kolları başkanları katıldı.

“KADINLARIMIZ GÜÇ KAYNAĞIMIZ”

Kadın Kolları teşkilatlarının yürütülen mücadelede ve yapılan hizmetlerde büyük pay sahibi olduğunu belirten Milletvekili Şahin Tin; “Denizli’mizin ve ülkemizin tüm kazanımlarında emeği, katkısı, alın teri ve imzası bulunan, pay sahibi olan kadın kolları teşkilatımızın mensupları bizim en büyük güç kaynağımız. Yürüttüğümüz mücadelede bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmayan kadınlarımıza her daim minnettarız” dedi.

“BİRLİKTE YOL YÜRÜYORUZ”

“Çalışmalarımızı tek yürek halinde yürütüyoruz” diyen Milletvekili Şahin Tin; “Kadınların elinin değdiği, kadın kararlılığının yöneldiği hiçbir işin başarısız olma şansı yoktur. Kadınları görmezden gelen hareketler başarıyı yakalayamazlar. Kadın elinin değdiği her alanda başarı kaçınılmazdır. Bizler bu inançla bir bütün olarak azimle ve kararlılıkla fedakâr hanım kardeşlerimiz ile birlikte yol yürüyoruz” dedi.

“HER ZAMAN DESTEKLİYORUZ”

“Kadınlarımızın azmi, irfanı, gücü ve kabiliyetini çok iyi biliyoruz” diyen Milletvekili Şahin Tin; “Hanım kardeşlerimizin sarıp sarmaladığı şefkat ve dirayetle kucakladığı her iş başarıyla neticeye ulaşır. Biz buna gönülden inanıyoruz. Ailenin yanı sıra siyasette, sivil toplumda ve iş âleminde emek veren hanım kardeşlerimizi her zaman destekliyoruz. ‘Kale içeriden fethedilir’ diyerek ev ev dolaşıp yapılanları ve davamızı Denizli'mizin tüm noktalarında ilk günkü aşkla anlatan, gönüller kazanan yılmaz neferlerimiz hanım kardeşlerimizin hakkını bizler ne yapsak ödeyemeyiz. Allah onlardan razı olsun” dedi.

“EN BÜYÜK KADIN TEŞKİLATINA SAHİBİZ”

AK Parti Denizli İl başkanlığı binasında Genel Merkez Kadın Kolları Koordinatörü, MKYK Üyeleri ve bölge illerin Kadın Kolları il başkanları ile de bir araya gelen Milletvekili Şahin Tin; “AK Parti Türkiye’nin en büyük kadın teşkilatına sahip bir siyasi harekettir. Bugün Denizli’mizde Genel Merkez Kadın Kolları Koordinatörümüzü, MKYK üyelerimizi ve Ege Bölgemizde özveriyle görev yapan Kadın Kolları il başkanlarımızı misafir ediyoruz. Bizler kadınlarımızın nerede, nasıl, sıkıntısı, talebi varsa hepsine kulak veriyoruz, çözümü için hep birlikte çalışıyoruz” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.