BBP’nin Geleneksel Yayla Şenliği Ertelendi

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 31.07.2021 - 11:21, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:21
 

BBP’nin Geleneksel Yayla Şenliği Ertelendi

Denizli’de bu hafta sonu Büyük Birlik Partisi (BBP) ve Alperen Ocakları tarafından bu yıl 4. Kez düzenleneceği duyurulan ‘Yayla Şenliği’ devam eden orman yangınları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Şenliğe katılacak olan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve Alperen Ocakları Vakfı Genel Başkanı Samet Bağcı’ya da bilgi verdiklerini anlatan BBP İl Başkanı İsmail Karateke, yanan ormanlarla ilgili olarak büyük üzüntü duyduklarını, yangınlarla ilgili olarak yapılacak her çalışmada göreve hazır olduklarını söyledi. Gece Marmaris’e de giderek yanan alanları gördüklerini çok üzüldüklerini, önümüzdeki haftalarda daha uygun bir zamanda şenliğin yapılacağını ve gerekli duyuruların yapılacağını anlatan İl Başkanı Karateke, “Pandemi yasaklarında çok kısılmıştık. Gerçekten güzel eğlenceli, ozanlarımızın katılımıyla bir şölen organize etmiştik. Genel Başkanımız Mustafa Destici’de Kefe Yaylası’nda bizimle olacaktı. Ama ne yazık ki günlerdir devam eden orman yangınları hepimizi derinden üzdü. Ormanlarda yaşayan binlerce canlımız telef oldu, evler yandı, can ve mal kayıpları oldu. Çok üzüldük. Devam eden yangınlar, yaşanan can ve mal kayıplarıyla birlikte yangın bölgelerinde acı çeken, gözyaşı döken insanlarımıza rağmen burada şenlik de eğelenmeyi uygun bulmadık, geleneksel şenliğimizi iptal ettik. İnşallah ileri bir tarihte çok güzel bir yerde şenliğimizi yapacağız. Partililerimizle halkımızla bir arada olacağız. İleri bir tarihte yapacağımız şenliğimizin gerekli duyurularını önceden yapacağız. Allah’ım ülkemizi her türlü kazadan beladan, afetten korusun. Güzel günlerde hep birlikte buluşalım. Valiliğimizin aldığı yasaklara uyalım. Ormanlarımızı koruyalım. İzin verilen bölgelerin dışında ormanlara gidip piknik yapmayalım. Kesinlikle mangal ateş yakmayalım. Yangın ekiplerimize, itfaiye ekiplerimize yardımcı olalım. Zor bir dönemden geçiyoruz. Birlik ve beraberliğimizi bozmayalım  ” dedi.
Denizli’de bu hafta sonu Büyük Birlik Partisi (BBP) ve Alperen Ocakları tarafından bu yıl 4. Kez düzenleneceği duyurulan ‘Yayla Şenliği’ devam eden orman yangınları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Şenliğe katılacak olan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve Alperen Ocakları Vakfı Genel Başkanı Samet Bağcı’ya da bilgi verdiklerini anlatan BBP İl Başkanı İsmail Karateke, yanan ormanlarla ilgili olarak büyük üzüntü duyduklarını, yangınlarla ilgili olarak yapılacak her çalışmada göreve hazır olduklarını söyledi.

Gece Marmaris’e de giderek yanan alanları gördüklerini çok üzüldüklerini, önümüzdeki haftalarda daha uygun bir zamanda şenliğin yapılacağını ve gerekli duyuruların yapılacağını anlatan İl Başkanı Karateke, “Pandemi yasaklarında çok kısılmıştık. Gerçekten güzel eğlenceli, ozanlarımızın katılımıyla bir şölen organize etmiştik. Genel Başkanımız Mustafa Destici’de Kefe Yaylası’nda bizimle olacaktı. Ama ne yazık ki günlerdir devam eden orman yangınları hepimizi derinden üzdü. Ormanlarda yaşayan binlerce canlımız telef oldu, evler yandı, can ve mal kayıpları oldu. Çok üzüldük. Devam eden yangınlar, yaşanan can ve mal kayıplarıyla birlikte yangın bölgelerinde acı çeken, gözyaşı döken insanlarımıza rağmen burada şenlik de eğelenmeyi uygun bulmadık, geleneksel şenliğimizi iptal ettik. İnşallah ileri bir tarihte çok güzel bir yerde şenliğimizi yapacağız. Partililerimizle halkımızla bir arada olacağız. İleri bir tarihte yapacağımız şenliğimizin gerekli duyurularını önceden yapacağız. Allah’ım ülkemizi her türlü kazadan beladan, afetten korusun. Güzel günlerde hep birlikte buluşalım. Valiliğimizin aldığı yasaklara uyalım. Ormanlarımızı koruyalım. İzin verilen bölgelerin dışında ormanlara gidip piknik yapmayalım. Kesinlikle mangal ateş yakmayalım. Yangın ekiplerimize, itfaiye ekiplerimize yardımcı olalım. Zor bir dönemden geçiyoruz. Birlik ve beraberliğimizi bozmayalım  ” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.