Polis memuruna çarparak kaçan şüpheli yolda arkadaşını yanına almış

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.08.2021 - 08:01, Güncelleme: 16.08.2021 - 08:01
 

Polis memuruna çarparak kaçan şüpheli yolda arkadaşını yanına almış

Denizli’de uygulama noktasında polis ekibinin üzerine araç sürerek kaçan şüpheli kısa sürede yakalandı. Polis memuru aracın koluna çarpması sonucu yaralanırken, şüpheli polis ekiplerinden kaçtığı sırada arkadaşını yanına aldığı öğrenildi.

Olay, Pamukkale ilçesi Kayhan Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, uygulama noktasında polis ekiplerinin ‘Dur’ ihtarına uymayan araç süratle kaçtı. Kaçma sırasında aracı durdurmak isteyen polis memuru Ahmet Y., aracın koluna çarpması sonucu yaralandı. 20 K 5343 plakalı otomobili ile kaçan şüpheli kısa sürede Sevindik Mahallesi'nde yakalandı. 'Dur' ihtarına uymayarak kaçan şahsın tek başına iken yakalandığı sırada yanında arkadaşının bulunması ise kısa süreli kafa karışıklığı oluşturdu. Daha sonra ise polis memuruna çarpan ve 'dur' ihtarına uymayarak kaçtığı sırada arkadaşını aldığı ortaya çıktı. 36 promil alkollü çıkan şüpheli Mehmet O’nun ehliyetsiz olduğu ve bu nedenle kaçtığı öğrenildi. Araç içerisinde yapılan aramalarda ise uyuşturucu madde kullanımında kullanılan malzemeler ortaya çıktı. ‘Dur’ ihtarına uymamak, trafik güvenliğini tehlikeye sokmak, ehliyetsiz araç kullanma gibi suçlardan şüpheli Mehmet O'na yaklaşık 17 bin TL ceza işlem uygulandı. Koluna araç çarpması sonucu yaralanan polis memuru Ahmet Y.’nin ise parmağından yaralandığı, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Denizli’de uygulama noktasında polis ekibinin üzerine araç sürerek kaçan şüpheli kısa sürede yakalandı. Polis memuru aracın koluna çarpması sonucu yaralanırken, şüpheli polis ekiplerinden kaçtığı sırada arkadaşını yanına aldığı öğrenildi.

Olay, Pamukkale ilçesi Kayhan Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, uygulama noktasında polis ekiplerinin ‘Dur’ ihtarına uymayan araç süratle kaçtı. Kaçma sırasında aracı durdurmak isteyen polis memuru Ahmet Y., aracın koluna çarpması sonucu yaralandı. 20 K 5343 plakalı otomobili ile kaçan şüpheli kısa sürede Sevindik Mahallesi'nde yakalandı. 'Dur' ihtarına uymayarak kaçan şahsın tek başına iken yakalandığı sırada yanında arkadaşının bulunması ise kısa süreli kafa karışıklığı oluşturdu. Daha sonra ise polis memuruna çarpan ve 'dur' ihtarına uymayarak kaçtığı sırada arkadaşını aldığı ortaya çıktı.

36 promil alkollü çıkan şüpheli Mehmet O’nun ehliyetsiz olduğu ve bu nedenle kaçtığı öğrenildi. Araç içerisinde yapılan aramalarda ise uyuşturucu madde kullanımında kullanılan malzemeler ortaya çıktı. ‘Dur’ ihtarına uymamak, trafik güvenliğini tehlikeye sokmak, ehliyetsiz araç kullanma gibi suçlardan şüpheli Mehmet O'na yaklaşık 17 bin TL ceza işlem uygulandı. Koluna araç çarpması sonucu yaralanan polis memuru Ahmet Y.’nin ise parmağından yaralandığı, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.