Başkan Güngör’den 17 Ağustos depremi mesajı

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 17.08.2021 - 11:25, Güncelleme: 17.08.2021 - 11:25
 

Başkan Güngör’den 17 Ağustos depremi mesajı

AK Parti il Başkanı Yücel Güngör, 17 Ağustos 1999 Marmara depreminin 22. yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajında, yaşanan felakette hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.

AK Parti il Başkanı Yücel Güngör,   aynı acıların bir daha yaşanmamasının herkesin ortak dileği olduğunu belirterek, “Gölcük depreminden 22 yıl sonra Karadeniz’de sel felaketi, Ege ve Akdeniz’de yangın afetine maruz kalan Türk milleti bu kötü günlerden her zaman olduğu gibi, yine birlik ve beraberliğini koruyarak, bu çetin mücadeleden de inşallah tez zamanda kurtulacak ve hızla kendi yarasını sarmayı başaracaktır.” dedi. Başkan Güngör mesajında, “Tüm ülkeyi derin acılara boğan depremin üzerinden 22 yıl geçti. Böylesi felaketlerin bir daha yaşanmaması hepimizin ortak dileğidir. Özellikle bölgemizin deprem kuşağı üzerinde olması, depremle yaşamayı öğrenmemizi ve her an hazırlıklı olmamızı gerektirmektedir. Bu vesileyle, 17 Ağustos Marmara depreminin yıldönümünde, böyle bir acının ülkemizde ve dünyada bir daha yaşanmamasını temenni ediyor, depremde, sel felaketinde ve orman yangınları sırasında kaybettiğimiz vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum” ifadelerini kullandı.
AK Parti il Başkanı Yücel Güngör, 17 Ağustos 1999 Marmara depreminin 22. yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajında, yaşanan felakette hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.

AK Parti il Başkanı Yücel Güngör,   aynı acıların bir daha yaşanmamasının herkesin ortak dileği olduğunu belirterek, “Gölcük depreminden 22 yıl sonra Karadeniz’de sel felaketi, Ege ve Akdeniz’de yangın afetine maruz kalan Türk milleti bu kötü günlerden her zaman olduğu gibi, yine birlik ve beraberliğini koruyarak, bu çetin mücadeleden de inşallah tez zamanda kurtulacak ve hızla kendi yarasını sarmayı başaracaktır.” dedi.

Başkan Güngör mesajında, “Tüm ülkeyi derin acılara boğan depremin üzerinden 22 yıl geçti. Böylesi felaketlerin bir daha yaşanmaması hepimizin ortak dileğidir. Özellikle bölgemizin deprem kuşağı üzerinde olması, depremle yaşamayı öğrenmemizi ve her an hazırlıklı olmamızı gerektirmektedir.

Bu vesileyle, 17 Ağustos Marmara depreminin yıldönümünde, böyle bir acının ülkemizde ve dünyada bir daha yaşanmamasını temenni ediyor, depremde, sel felaketinde ve orman yangınları sırasında kaybettiğimiz vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum” ifadelerini kullandı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.