Recep Niyaz’ın hamile eşi Covid-19 nedeniyle bebeğini kaybetti

YAŞAM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 19.08.2021 - 09:38, Güncelleme: 19.08.2021 - 09:38
 

Recep Niyaz’ın hamile eşi Covid-19 nedeniyle bebeğini kaybetti

Denizlispor formasını giyen uzun süre büyük başarılara imza atan ve Denizli’nin son dönemde yetiştirdiği başarılı futbolculardan, bu sezon Gaziantep FK’da forma giyen Recep Niyaz, bebeğini kaybetti.

Recep Niyaz, 16 Haziran 2019'da Betül Niyaz ile Denizli'de kıyılan nikah ile hayatını birleştirmişti. Niyaz çiftinin doğması beklenen bebeği, anne Niyaz’ın Covid-19’a yakalanmasından dolayı anne karnında hayatını kaybetti. Betül Niyaz’ın durumunun iyiye gittiği belirtilirken evinde karantina süresinin devam ettiği belirtildi. Gaziantep FK’dan yapılan açıklamada; "Profesyonel Futbol Takımımız oyuncularından Recep Niyaz'ın biricik eşi Betül Niyaz'ın yakalandığı Covid-19 hastalığının ardından dünyaya gelmesini bekledikleri bebeklerini kaybettiklerini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Sevgili Betül Niyaz'ın sağlık durumu iyi yönde ilerlemekte olup ve evde karantina süreci devam etmektedir. Futbolcumuz Recep Niyaz ve ailesine en içten duygularımızla geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, eşi Betül Niyaz'ın en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." denildi. DENİZLİSPOR’DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI Denizlispor Kulübü yayınladığı mesajında; "Kulübümüzün simge isimlerinden, eski futbolcumuz Recep Niyaz'ın dünyaya gelmesi beklenen bebeğini kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.Recep Niyaz'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, kıymetli eşi Betül Niyaz'ın en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz."
Denizlispor formasını giyen uzun süre büyük başarılara imza atan ve Denizli’nin son dönemde yetiştirdiği başarılı futbolculardan, bu sezon Gaziantep FK’da forma giyen Recep Niyaz, bebeğini kaybetti.

Recep Niyaz, 16 Haziran 2019'da Betül Niyaz ile Denizli'de kıyılan nikah ile hayatını birleştirmişti. Niyaz çiftinin doğması beklenen bebeği, anne Niyaz’ın Covid-19’a yakalanmasından dolayı anne karnında hayatını kaybetti. Betül Niyaz’ın durumunun iyiye gittiği belirtilirken evinde karantina süresinin devam ettiği belirtildi.

Gaziantep FK’dan yapılan açıklamada; "Profesyonel Futbol Takımımız oyuncularından Recep Niyaz'ın biricik eşi Betül Niyaz'ın yakalandığı Covid-19 hastalığının ardından dünyaya gelmesini bekledikleri bebeklerini kaybettiklerini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Sevgili Betül Niyaz'ın sağlık durumu iyi yönde ilerlemekte olup ve evde karantina süreci devam etmektedir.

Futbolcumuz Recep Niyaz ve ailesine en içten duygularımızla geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, eşi Betül Niyaz'ın en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." denildi.

DENİZLİSPOR’DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Denizlispor Kulübü yayınladığı mesajında; "Kulübümüzün simge isimlerinden, eski futbolcumuz Recep Niyaz'ın dünyaya gelmesi beklenen bebeğini kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.Recep Niyaz'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, kıymetli eşi Betül Niyaz'ın en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz."

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.