Sabuntorağı Mevkiinin Yolu Asfaltlandı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 20.08.2021 - 09:23, Güncelleme: 20.08.2021 - 09:23
 

Sabuntorağı Mevkiinin Yolu Asfaltlandı

Çameli’nin her noktasında yol yapım çalışmalarını sürdüren Çameli Belediyesi, Kirazlıyayla Mahallesi Sabuntorağı Mevkiinde asfalt çalışmasını tamamladı.

ARSLAN “KONFORLU ULAŞIM İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK” Konforlu ulaşım için çalışmalara devam edeceğiz diyen Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; “Mahallemize yapılan güzel bir yatırım oldu. Tozdan, kirden, çamurdan kurtuldu. Sabuntoprağı Mevkiinde yaşayan vatandaşlarımızın yüzlerini güldürmenin sevincini yaşıyoruz.  Asfalt çalışmalarının başından sonuna kadar takip ettim. Tüm mahallelerimizin eksikliklerini planlanan program dahilinde tamamlamaya devam edeceğiz” dedi. ÇAMELİ’NİN GELECEĞİNE YAPILAN YATIRIMDIR Hiçbir noktayı göz ardı etmeksizin çalışmalarına devam ettiklerinin altını çizen Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan , “İlçemiz geliştikçe artan nüfusumuzla birlikte hizmet alanımız da gelişiyor. Serilen tonlarca asfalt, yeni açılan kilometrelerce yol, Çameli’nin geleceğine yapılan yatırımdır” dedi. TOZ VE ÇAMURDAN KURTULDUK Yapılan çalışmalarla toz ve çamurdan kurtulduklarını belirten Kirazlıyayla Mahalle Muhtarı Baki Öztürk ; “Yollarımız kışın çamurdan yazın tozdan geçilmiyordu. Asfalt çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ve Belediye Başkanımız Cengiz Arslan'a mahallem adına teşekkür ediyorum “ dedi.
Çameli’nin her noktasında yol yapım çalışmalarını sürdüren Çameli Belediyesi, Kirazlıyayla Mahallesi Sabuntorağı Mevkiinde asfalt çalışmasını tamamladı.

ARSLAN “KONFORLU ULAŞIM İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK”

Konforlu ulaşım için çalışmalara devam edeceğiz diyen Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; “Mahallemize yapılan güzel bir yatırım oldu. Tozdan, kirden, çamurdan kurtuldu. Sabuntoprağı Mevkiinde yaşayan vatandaşlarımızın yüzlerini güldürmenin sevincini yaşıyoruz.  Asfalt çalışmalarının başından sonuna kadar takip ettim. Tüm mahallelerimizin eksikliklerini planlanan program dahilinde tamamlamaya devam edeceğiz” dedi.

ÇAMELİ’NİN GELECEĞİNE YAPILAN YATIRIMDIR

Hiçbir noktayı göz ardı etmeksizin çalışmalarına devam ettiklerinin altını çizen Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan , “İlçemiz geliştikçe artan nüfusumuzla birlikte hizmet alanımız da gelişiyor. Serilen tonlarca asfalt, yeni açılan kilometrelerce yol, Çameli’nin geleceğine yapılan yatırımdır” dedi.

TOZ VE ÇAMURDAN KURTULDUK

Yapılan çalışmalarla toz ve çamurdan kurtulduklarını belirten Kirazlıyayla Mahalle Muhtarı Baki Öztürk ; “Yollarımız kışın çamurdan yazın tozdan geçilmiyordu. Asfalt çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ve Belediye Başkanımız Cengiz Arslan'a mahallem adına teşekkür ediyorum “ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.