Kuran Kursları Arası Futsalın Şampiyonu Nur Camii Oldu

SPOR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 20.08.2021 - 17:47, Güncelleme: 20.08.2021 - 17:47
 

Kuran Kursları Arası Futsalın Şampiyonu Nur Camii Oldu

Pamukkale Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü organizasyonuyla Hasan Güngör Spor Salonunda bir hafta boyunca devam eden Kuran Kursları arası futsal turnuvasında 80 öğrenci sahaya çıktı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı protokolü kapsamında Kuran Kursları arası Futsal Turnuvası düzenlendi. Pamukkale ilçesinde Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü işbirliğiyle düzenlenen ve bir hafta süren etkinliğe 6 Kuran Kursundan yaklaşık 80 öğrenci katıldı. HASAN GÜNGÖR’DE MADALYALAR DAĞITILDI Yapılan müsabakalar sonucu turnuvanın şampiyonu Nur Camii oldu. İkinciliği Dokuzkavaklar Kuran Kursu, üçüncülüğü Mesirelik Camii, dördüncü ise Karşıyaka Aksa Camii oldu. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları yapılan törenle takdim edildi. Pamukkale Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Zafer Akçay, yaz döneminde kuran kursları öğrencilerini böyle bir etkinlikte sporla buluşturdukları için mutlu olduklarını, İlçe Müdürlüğü bünyesinde kurslar ve faaliyetlerin yıl boyunca aralıksız devam ettiğini söyledi.
Pamukkale Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü organizasyonuyla Hasan Güngör Spor Salonunda bir hafta boyunca devam eden Kuran Kursları arası futsal turnuvasında 80 öğrenci sahaya çıktı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı protokolü kapsamında Kuran Kursları arası Futsal Turnuvası düzenlendi. Pamukkale ilçesinde Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü işbirliğiyle düzenlenen ve bir hafta süren etkinliğe 6 Kuran Kursundan yaklaşık 80 öğrenci katıldı.

HASAN GÜNGÖR’DE MADALYALAR DAĞITILDI

Yapılan müsabakalar sonucu turnuvanın şampiyonu Nur Camii oldu. İkinciliği Dokuzkavaklar Kuran Kursu, üçüncülüğü Mesirelik Camii, dördüncü ise Karşıyaka Aksa Camii oldu. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları yapılan törenle takdim edildi. Pamukkale Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Zafer Akçay, yaz döneminde kuran kursları öğrencilerini böyle bir etkinlikte sporla buluşturdukları için mutlu olduklarını, İlçe Müdürlüğü bünyesinde kurslar ve faaliyetlerin yıl boyunca aralıksız devam ettiğini söyledi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.