Pidecide silahlı kavga: 2 yaralı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.08.2021 - 07:38, Güncelleme: 21.08.2021 - 10:00
 

Pidecide silahlı kavga: 2 yaralı

Denizli’de pidecide başlayan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu 2 kişi tüfekle vuruldu.

Olay, Pamukkale ilçesi Topraklık Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir pide salonuna giren 3 kişi ile işyeri sahibi ve çalışanları arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Pide ustasının kendilerine sopa ile vurmasıyla 3 kişi kaçmaya başladı. İş yeri sahibi Selami Karaköse ve Mehmet Kara’nın kovaladığı şahıslar, park halindeki araçlarından ellerine aldıkları tüfekle ateş etmeye başladı. Tüfekten çıkan saçmalar Mehmet Kara ve Hülya Karaköse’ye isabet etti. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Vücudunun çeşitli yerlerine saçmalar isabet eden Mehmet Kara ve bacağından yaralanan Hülya Karaköse sağlık ekipleri tarafından çevre hastanelere sevk edildi. Kendilerine saldıranları tanımadıklarını belirten Selami Karaköse ise şans eseri olayı yara almadan atlattı. 2 kişiyi yaralayan şahısların ise araçlarına bindikleri, ancak çalışmaması üzerine tüfeği araçta bırakarak kaçtıkları öğrenildi. Polis ekipleri çevrede şüpheli şahıslar ile ilgili geniş çaplı arama çalışması başlatırken hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Denizli’de pidecide başlayan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu 2 kişi tüfekle vuruldu.

Olay, Pamukkale ilçesi Topraklık Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir pide salonuna giren 3 kişi ile işyeri sahibi ve çalışanları arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Pide ustasının kendilerine sopa ile vurmasıyla 3 kişi kaçmaya başladı. İş yeri sahibi Selami Karaköse ve Mehmet Kara’nın kovaladığı şahıslar, park halindeki araçlarından ellerine aldıkları tüfekle ateş etmeye başladı. Tüfekten çıkan saçmalar Mehmet Kara ve Hülya Karaköse’ye isabet etti. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Vücudunun çeşitli yerlerine saçmalar isabet eden Mehmet Kara ve bacağından yaralanan Hülya Karaköse sağlık ekipleri tarafından çevre hastanelere sevk edildi. Kendilerine saldıranları tanımadıklarını belirten Selami Karaköse ise şans eseri olayı yara almadan atlattı. 2 kişiyi yaralayan şahısların ise araçlarına bindikleri, ancak çalışmaması üzerine tüfeği araçta bırakarak kaçtıkları öğrenildi.

Polis ekipleri çevrede şüpheli şahıslar ile ilgili geniş çaplı arama çalışması başlatırken hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.