Denizli Tarihe Tanıklık Ediyor

PAMUKKALE (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 22.08.2021 - 12:42, Güncelleme: 22.08.2021 - 12:42
 

Denizli Tarihe Tanıklık Ediyor

Pamukkale Belediyesinin organize ettiği, şehir merkezinde ilk kez düzenlenen Pamukkale Yağlı Güreşleri Denizli Atatürk Stadı’nda coşkuyla başladı. 38’i başpehlivan 500 pehlivan er meydanına çıktı.

Denizli’de ilk kez şehir merkezinde düzenlenen Yağlı Güreşler, Pamukkale Belediyesinin himayesinde gerçekleşiyor. Denizli Atatürk Stadını dolduran Denizlili güreş severler sabahın ilk saatleri ile birlikte pandemi kurallarına uygun şekilde ateşleri ölçülerek ve HES kodu kontrolü yapılarak içeri alındılar. 38’i başpehlivan olmak üzere 500 pehlivanın katıldığı Pamukkale Yağlı Güreşleri tarihe tanıklık etmek isteyen güreş severlerin doldurduğu Atatürk Stadı¹nda başladı. ATA SPORU DENİZLİ MERKEZİNDE Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki himayesinde organize edilen Pamukkale Yağlı Güreşleri mehteran takımının konseri ile başladı. Mehteran gösterisi ile başlayan ve Denizli Büyükşehir Belediyesi halk oyunlarının ekibinin gösterisi ile devam eden programda Denizli’nin önemli halk ozanlarından Ozan Nihat’ın konseri ile yağlı güreş coşkusu başladı. Pehlivanlar kategorilerinde er meydanında mücadele etmeye devam ediyor. Denizlililer tarihe tanıklık etmek üzere Denizli Atatürk Stadı’na akın etti. Güreşler gün boyu devam ederken, girişler ücretsiz olarak sağlanıyor.
Pamukkale Belediyesinin organize ettiği, şehir merkezinde ilk kez düzenlenen Pamukkale Yağlı Güreşleri Denizli Atatürk Stadı’nda coşkuyla başladı. 38’i başpehlivan 500 pehlivan er meydanına çıktı.

Denizli’de ilk kez şehir merkezinde düzenlenen Yağlı Güreşler, Pamukkale Belediyesinin himayesinde gerçekleşiyor. Denizli Atatürk Stadını dolduran Denizlili güreş severler sabahın ilk saatleri ile birlikte pandemi kurallarına uygun şekilde ateşleri ölçülerek ve HES kodu kontrolü yapılarak içeri alındılar. 38’i başpehlivan olmak üzere 500 pehlivanın katıldığı Pamukkale Yağlı Güreşleri tarihe tanıklık etmek isteyen güreş severlerin doldurduğu Atatürk Stadı¹nda başladı.

ATA SPORU DENİZLİ MERKEZİNDE

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki himayesinde organize edilen Pamukkale Yağlı Güreşleri mehteran takımının konseri ile başladı. Mehteran gösterisi ile başlayan ve Denizli Büyükşehir Belediyesi halk oyunlarının ekibinin gösterisi ile devam eden programda Denizli’nin önemli halk ozanlarından Ozan Nihat’ın konseri ile yağlı güreş coşkusu başladı. Pehlivanlar kategorilerinde er meydanında mücadele etmeye devam ediyor. Denizlililer tarihe tanıklık etmek üzere Denizli Atatürk Stadı’na akın etti. Güreşler gün boyu devam ederken, girişler ücretsiz olarak sağlanıyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.