KADEM İl Temsilciliği’nden Aşure Hayrı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 28.08.2021 - 09:49, Güncelleme: 28.08.2021 - 09:49
 

KADEM İl Temsilciliği’nden Aşure Hayrı

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Denizli Temsilciliği, Muharrem ayı dolayısı ile geleneksel aşure hayrında bulundu. Dernek binası önünde gerçekleşen aşure hayrında KADEM Denizli Temsilcisi Aysel Harktı; “Aşure paylaşmanın dayanışmanın birlikteliğin sevginin ifadesi bolluk ve bereketin simgesidir” dedi.

KADEM Denizli Temsilciliği’nin düzenlemiş olduğu Aşure hayrına Vali Ali Fuat Atik’in eşi Fulya Atik, Milletvekili Şahin Tin, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, Sağlık Müdürü Berna Öztürk, İŞKUR İl Müdürü Fatih Işık ve vatandaşlar katıldı. KADEM tarafından yapılan aşure hayrı misafirlere ve vatandaşlara ikram edilmesinin ardından, sağlık personeli olan KADEM İl Temsilcisi Aysel Harktı’nın görev yaptığı Servergazi Devlet Hastanesi’nde nöbette olan sağlık personellerine de ikram edildi. KADEM AİLEMİZİN GELENEKSEL AŞURE HAYRIMIZA HEPİNİZ HOŞ GELDİNİZ KADEM Denizli İl Temsilciği tarafından düzenlenen geleneksel aşure hayrında konuşan İl Temsilcisi Aysel Harktı;  “Aşure günü 10 Müslümana selam vermek bütün Müslümanlara selam vermiş gibi sevap kazanır. Hadisi Şerifiyle başlamak istiyorum cümleten Selamünaleyküm…KADEM ailemizin geleneksel aşure hayrımıza hepiniz hoş geldiniz. Bolluğun bereketin paylaşmamın, kardeşliğin simgesi Muharrem ayı ve aşure günümüz mübarek olsun. Rabbim bu ayın hürmetine KADEM ailemize, ilimize, ülkemize ve tüm İslam alemine sağlık, mutluluk, huzur versin. Ülkemizi tüm afetlerden korusun. Devletimizi daima güçlü kılsın İnşallah… Aşure paylaşmanın dayanışmanın birlikteliğin sevginin ifadesi bolluk ve bereketin simgesidir. Güzellikleri paylaştığımız Muharrem ayında birlik ve beraberliğimizi pekiştiren aşure günümüze katılarak bizleri onurlandıran Denizli Valimizin eşi Sayın Fulya Atik hanımefendi,  AK Parti Milletvekilimiz Sayın Şahin Tin, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan ve eşi Sayın Berrin Zolan hanımefendi, Ak Parti İl Başkanı Sayın Yücel Güngör, Sağlık Müdürümüz Sayın Berna Öztürk, İŞKUR müdürümüz Sayın Fatih Işık, Pamukkale Belediye Bşk. Yrd. Sayın Gamze Sevgi ve Derneğimizde Aşure hayrımız için dua yapan İl Müftü Yardımcımız Sayın Ramazan Özgün Türkmen'e, STK Temsilcileri, kurum müdürleri, üyelerimize komşularımıza, misafirlerimize teşekkür ederiz. Hayırlarımız kabul Muharrem ayımız mübarek olsun inşallah” ifadelerine yer verdi.
Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Denizli Temsilciliği, Muharrem ayı dolayısı ile geleneksel aşure hayrında bulundu. Dernek binası önünde gerçekleşen aşure hayrında KADEM Denizli Temsilcisi Aysel Harktı; “Aşure paylaşmanın dayanışmanın birlikteliğin sevginin ifadesi bolluk ve bereketin simgesidir” dedi.

KADEM Denizli Temsilciliği’nin düzenlemiş olduğu Aşure hayrına Vali Ali Fuat Atik’in eşi Fulya Atik, Milletvekili Şahin Tin, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, Sağlık Müdürü Berna Öztürk, İŞKUR İl Müdürü Fatih Işık ve vatandaşlar katıldı.

KADEM tarafından yapılan aşure hayrı misafirlere ve vatandaşlara ikram edilmesinin ardından, sağlık personeli olan KADEM İl Temsilcisi Aysel Harktı’nın görev yaptığı Servergazi Devlet Hastanesi’nde nöbette olan sağlık personellerine de ikram edildi.

KADEM AİLEMİZİN GELENEKSEL AŞURE HAYRIMIZA HEPİNİZ HOŞ GELDİNİZ

KADEM Denizli İl Temsilciği tarafından düzenlenen geleneksel aşure hayrında konuşan İl Temsilcisi Aysel Harktı;  “Aşure günü 10 Müslümana selam vermek bütün Müslümanlara selam vermiş gibi sevap kazanır. Hadisi Şerifiyle başlamak istiyorum cümleten Selamünaleyküm…KADEM ailemizin geleneksel aşure hayrımıza hepiniz hoş geldiniz.

Bolluğun bereketin paylaşmamın, kardeşliğin simgesi Muharrem ayı ve aşure günümüz mübarek olsun. Rabbim bu ayın hürmetine KADEM ailemize, ilimize, ülkemize ve tüm İslam alemine sağlık, mutluluk, huzur versin. Ülkemizi tüm afetlerden korusun. Devletimizi daima güçlü kılsın İnşallah…

Aşure paylaşmanın dayanışmanın birlikteliğin sevginin ifadesi bolluk ve bereketin simgesidir. Güzellikleri paylaştığımız Muharrem ayında birlik ve beraberliğimizi pekiştiren aşure günümüze katılarak bizleri onurlandıran Denizli Valimizin eşi Sayın Fulya Atik hanımefendi,  AK Parti Milletvekilimiz Sayın Şahin Tin, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan ve eşi Sayın Berrin Zolan hanımefendi, Ak Parti İl Başkanı Sayın Yücel Güngör, Sağlık Müdürümüz Sayın Berna Öztürk, İŞKUR müdürümüz Sayın Fatih Işık, Pamukkale Belediye Bşk. Yrd. Sayın Gamze Sevgi ve Derneğimizde Aşure hayrımız için dua yapan İl Müftü Yardımcımız Sayın Ramazan Özgün Türkmen'e, STK Temsilcileri, kurum müdürleri, üyelerimize komşularımıza, misafirlerimize teşekkür ederiz. Hayırlarımız kabul Muharrem ayımız mübarek olsun inşallah” ifadelerine yer verdi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.