Otomobil ve motosikletin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.09.2021 - 10:08, Güncelleme: 01.09.2021 - 10:08
 

Otomobil ve motosikletin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti

Denizli’de otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada talihsiz kadın hayatını kaybetti.

Kaza, Pamukkale ilçesi Gözler Mahallesinde meydana gelen kazada otomobil ile motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklette bulunan ismi öğrenilemeyen sürücü ile Gülsüm Gürsoy, savruldu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kaza sonrası ağır yaralanan ve bacağının koptuğu öğrenilen Gürsoy, kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsünün de hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.  
Denizli’de otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada talihsiz kadın hayatını kaybetti.

Kaza, Pamukkale ilçesi Gözler Mahallesinde meydana gelen kazada otomobil ile motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklette bulunan ismi öğrenilemeyen sürücü ile Gülsüm Gürsoy, savruldu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kaza sonrası ağır yaralanan ve bacağının koptuğu öğrenilen Gürsoy, kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan motosiklet sürücüsünün de hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.