Trabzon’da dolandırıcılık suçundan aranan şahıs Denizli’de yakalandı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 01.09.2021 - 18:08, Güncelleme: 01.09.2021 - 18:08
 

Trabzon’da dolandırıcılık suçundan aranan şahıs Denizli’de yakalandı

Denizli’nin Sarayköy İlçesi’nde şok yol uygulamaları esnasında, Trabzon’da bir vatandaşı telefon dolandırıcılığı suçuyla aranan şüpheli şahıs ticari takside yakalandı.

Sarayköy ilçe girişinde dün yapılan şok yol uygulamaları esnasında durumundan şüphelenilerek durdurulan ticari taksi içerisindeki 1 şahıs yakalandı. Yapılan GBT sorgulama ve araştırmada şahsın, Trabzon’da meydana gelen dolandırıcılık olayın kendisini polis ve savcı olarak tanıtarak, vatandaşı kandırarak 100 bin 500 Euro dolandırdığı anlaşıldı. Trabzon İl Emniyet Müdürlüğünce “Nitelikli Dolandırıcılık” olayının şüphelisi olarak arandığı arandığı tespit edilen şüphelinin üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada, poşet içerisinde 89 bin 750 Euro ile 900 TL ele geçirildi. “Nitelikli Dolandırıcılık” suçundan adli makamlara sevk edilen şüpheli şahıs tutuklandı. POLİSDEN UYARI! Kendilerini Polis, Asker, Savcı veya Banka Görevlisi olarak tanıtarak; yapılan dolandırıcılık olaylarının, önüne geçilebilmesi, şüpheli şahısların yakalanmaları ve vatandaşlarımızın mağdur olmalarının engellenmesi amacıyla vatandaşlarımızın bu tür dolandırıcılık olaylarıyla karşılaşmaları halinde bu şahıslara itibar etmemeleri, şüphe arz eden bir durumda 155-112 ihbar hattını aramaları gerekmektedir.
Denizli’nin Sarayköy İlçesi’nde şok yol uygulamaları esnasında, Trabzon’da bir vatandaşı telefon dolandırıcılığı suçuyla aranan şüpheli şahıs ticari takside yakalandı.

Sarayköy ilçe girişinde dün yapılan şok yol uygulamaları esnasında durumundan şüphelenilerek durdurulan ticari taksi içerisindeki 1 şahıs yakalandı. Yapılan GBT sorgulama ve araştırmada şahsın, Trabzon’da meydana gelen dolandırıcılık olayın kendisini polis ve savcı olarak tanıtarak, vatandaşı kandırarak 100 bin 500 Euro dolandırdığı anlaşıldı.

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğünce “Nitelikli Dolandırıcılık” olayının şüphelisi olarak arandığı arandığı tespit edilen şüphelinin üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada, poşet içerisinde 89 bin 750 Euro ile 900 TL ele geçirildi.

“Nitelikli Dolandırıcılık” suçundan adli makamlara sevk edilen şüpheli şahıs tutuklandı.

POLİSDEN UYARI!

Kendilerini Polis, Asker, Savcı veya Banka Görevlisi olarak tanıtarak; yapılan dolandırıcılık olaylarının, önüne geçilebilmesi, şüpheli şahısların yakalanmaları ve vatandaşlarımızın mağdur olmalarının engellenmesi amacıyla vatandaşlarımızın bu tür dolandırıcılık olaylarıyla karşılaşmaları halinde bu şahıslara itibar etmemeleri, şüphe arz eden bir durumda 155-112 ihbar hattını aramaları gerekmektedir.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.