Başkan Osman Zolan baba ocağında

BÜYÜKŞEHİR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 03.09.2021 - 10:18, Güncelleme: 03.09.2021 - 10:18
 

Başkan Osman Zolan baba ocağında

Denizli'nin ilçelerini tek tek ziyaret etmeyi sürdüren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, baba ocağı Tavas’ta vatandaşların yoğun ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılandı. İlçe programlarında, öncelik ve acil ihtiyaçların belirlendiğini anlatan Başkan Zolan, “İnşallah Tavasımızın da MR’ını çekeceğiz" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe programları kapsamında baba ocağı Tavas ilçesinde hemşehrileriyle kucaklaştı. Tavas Belediyesi ziyareti ile programa başlayan Başkan Osman Zolan’a gün boyu Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, belediye meclis üyeleri, AK Parti Tavas İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Büyüktarakcı, Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürü Niyazi Türlü, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın ve Ömer Faruk Özer, daire başkanları ile beraberindekiler eşlik etti. Ziyaretten dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade eden İnamlık, pandemi sürecinde de Büyükşehir Belediyesi hizmetlerinin eksiksiz bir şekilde devam ettiğini söyledi. İnamlık, “Baba ocağınıza, memleketinize hoş geldiniz. Tavasımıza yaptığınız hizmetleri, Büyükşehir Belediyemizin desteğini her zaman hissediyoruz. Tavas Belediyesi olarak meclis üyesi kardeşlerim, ilçe başkanımızla el birliği ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Size, destekleriniz ve ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ederim” dedi. Başkan Zolan: “Tavasımız her geçen gün güzelleşiyor” Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, pandemi sürecinde yüz yüze ziyaret ve buluşmaların bir süredir yaşanamadığını hatırlattı. İlçe programları kapsamında hemşehrileriyle buluşmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu kaydeden Başkan Zolan, Tavas’ın kendisi için özel, manevi bir yeri olduğunu dile getirdi. Başkan Zolan, “Tavasımız her geçen gün güzelleşiyor. Büyükşehir statüsünden sonra hem Tavas Belediyesi hem de Büyükşehir Belediyesi olarak hizmetlerimize devam ettik. Tavasımızda birçok sorun çözüldü, çok şükür hayati sorunlar kalmadı. Vatandaşlarımızın yaşamını etkileyecek çok büyük sorunlarımız gözükmüyor ama ihtiyaçlarımız tabii ki var. Bunları belediye başkanımızla, meclis üyelerimizle, ilçe başkanımızla, muhtarlarımızla tek tek görüşüp değerlendireceğiz” dedi. "Vatandaşlarımızla buluştuğumuzda dinleniyoruz" İlçe programlarında öncelik ve acil ihtiyaçların belirlendiğini anlatan Başkan Zolan, “İnşallah Tavasımızın da fotoğrafını, MR’ını çekeceğiz. Yapılması gereken öncelikleri belirleyip, en önemli hususlardan başlayarak vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmeye gayret edeceğiz. Vatandaşlarımızla salgının açmış olduğu mesafeyi, muhabbet eksikliğimizi telafi edeceğiz. Biz vatandaşlarımızla buluştuğumuzda dinleniyoruz" diye konuştu.   Muhtarlarla tek tek görüştü Başkan Zolan ilçe programı kapsamında meslek oda başkanlarıyla bir toplantı gerçekleştirirken, AK Parti Tavas İlçe Teşkilatı ile de bir araya gelerek ana kademe, kadın, gençlik kolları yönetimleri ve mahalle başkanlarıyla buluştu. MHP Tavas İlçe Teşkilatını da ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar dileyen Başkan Zolan daha sonra ilçede görev yapan muhtarlarla tek tek görüşerek ihtiyaç, sorun ve önerilerini dinledi. Geç saatlere dek süren programda son olarak Tavas’ta görev yapan Büyükşehir Belediye personeliyle bir araya gelen Başkan Zolan burada çalışanlarla bir süre sohbet etti.
Denizli'nin ilçelerini tek tek ziyaret etmeyi sürdüren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, baba ocağı Tavas’ta vatandaşların yoğun ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılandı. İlçe programlarında, öncelik ve acil ihtiyaçların belirlendiğini anlatan Başkan Zolan, “İnşallah Tavasımızın da MR’ını çekeceğiz" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe programları kapsamında baba ocağı Tavas ilçesinde hemşehrileriyle kucaklaştı. Tavas Belediyesi ziyareti ile programa başlayan Başkan Osman Zolan’a gün boyu Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, belediye meclis üyeleri, AK Parti Tavas İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Büyüktarakcı, Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürü Niyazi Türlü, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın ve Ömer Faruk Özer, daire başkanları ile beraberindekiler eşlik etti. Ziyaretten dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade eden İnamlık, pandemi sürecinde de Büyükşehir Belediyesi hizmetlerinin eksiksiz bir şekilde devam ettiğini söyledi. İnamlık, “Baba ocağınıza, memleketinize hoş geldiniz. Tavasımıza yaptığınız hizmetleri, Büyükşehir Belediyemizin desteğini her zaman hissediyoruz. Tavas Belediyesi olarak meclis üyesi kardeşlerim, ilçe başkanımızla el birliği ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Size, destekleriniz ve ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

Başkan Zolan: “Tavasımız her geçen gün güzelleşiyor”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, pandemi sürecinde yüz yüze ziyaret ve buluşmaların bir süredir yaşanamadığını hatırlattı. İlçe programları kapsamında hemşehrileriyle buluşmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu kaydeden Başkan Zolan, Tavas’ın kendisi için özel, manevi bir yeri olduğunu dile getirdi. Başkan Zolan, “Tavasımız her geçen gün güzelleşiyor. Büyükşehir statüsünden sonra hem Tavas Belediyesi hem de Büyükşehir Belediyesi olarak hizmetlerimize devam ettik. Tavasımızda birçok sorun çözüldü, çok şükür hayati sorunlar kalmadı. Vatandaşlarımızın yaşamını etkileyecek çok büyük sorunlarımız gözükmüyor ama ihtiyaçlarımız tabii ki var. Bunları belediye başkanımızla, meclis üyelerimizle, ilçe başkanımızla, muhtarlarımızla tek tek görüşüp değerlendireceğiz” dedi.

"Vatandaşlarımızla buluştuğumuzda dinleniyoruz"

İlçe programlarında öncelik ve acil ihtiyaçların belirlendiğini anlatan Başkan Zolan, “İnşallah Tavasımızın da fotoğrafını, MR’ını çekeceğiz. Yapılması gereken öncelikleri belirleyip, en önemli hususlardan başlayarak vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmeye gayret edeceğiz. Vatandaşlarımızla salgının açmış olduğu mesafeyi, muhabbet eksikliğimizi telafi edeceğiz. Biz vatandaşlarımızla buluştuğumuzda dinleniyoruz" diye konuştu.  

Muhtarlarla tek tek görüştü

Başkan Zolan ilçe programı kapsamında meslek oda başkanlarıyla bir toplantı gerçekleştirirken, AK Parti Tavas İlçe Teşkilatı ile de bir araya gelerek ana kademe, kadın, gençlik kolları yönetimleri ve mahalle başkanlarıyla buluştu. MHP Tavas İlçe Teşkilatını da ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar dileyen Başkan Zolan daha sonra ilçede görev yapan muhtarlarla tek tek görüşerek ihtiyaç, sorun ve önerilerini dinledi. Geç saatlere dek süren programda son olarak Tavas’ta görev yapan Büyükşehir Belediye personeliyle bir araya gelen Başkan Zolan burada çalışanlarla bir süre sohbet etti.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.