Vali Atik, “Odak 2023’e” Hayran Kaldı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 04.09.2021 - 10:54, Güncelleme: 04.09.2021 - 10:54
 

Vali Atik, “Odak 2023’e” Hayran Kaldı

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nı ziyaret etti.

Vali Atik, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’na ziyarette bulundu. Ocak Başkanı Murat Aydınlı ile bir süre görüşen Atik, Vakfın çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ülkü Ocakları binasındaki birimleri tek tek ziyaret eden Vali Atik, Ülkücü gençlerle bir süre sohbet etti.  Ülkü Ocakları Başkanı Murat Aydınlı Vakfın yaptığı yayınlar hakkında Vali Atik’e bilgi verdi. Vali Atik, Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından yayınlanan anlayarak hızlı okuma yazılımı ile Odak 2023,  ve kutu oyunu olan Ocaktabul’u uzun süre inceledi. Yayınlarda emeği geçenlere teşekkür etti. 
Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nı ziyaret etti.

Vali Atik, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’na ziyarette bulundu. Ocak Başkanı Murat Aydınlı ile bir süre görüşen Atik, Vakfın çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ülkü Ocakları binasındaki birimleri tek tek ziyaret eden Vali Atik, Ülkücü gençlerle bir süre sohbet etti. 

Ülkü Ocakları Başkanı Murat Aydınlı Vakfın yaptığı yayınlar hakkında Vali Atik’e bilgi verdi. Vali Atik, Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından yayınlanan anlayarak hızlı okuma yazılımı ile Odak 2023,  ve kutu oyunu olan Ocaktabul’u uzun süre inceledi. Yayınlarda emeği geçenlere teşekkür etti. 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.