Denizli'de öğrenciler ders başı yaptı

EĞİTİM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 06.09.2021 - 12:07, Güncelleme: 06.09.2021 - 12:13
 

Denizli'de öğrenciler ders başı yaptı

Denizli’de okulların açılmasıyla birlikte bugün 183 bin 757 öğrenci ve 14 bin 834 öğretmen ders başı yaptı.

Kentte 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı sabah çalan ilk ders zili ile başladı. İlk kez okul kıyafeti giyen, okulunu ve arkadaşlarını özleyen öğrenci ve velilerin heyecanlı bekleyişi okulların açılmasıyla son buldu. Denizli’de okul öncesi ve 1. sınıf öğrencilerinin uyum eğitimlerini tamamlamasının ardından 6 Eylül Pazartesi günü (bugün) 797 okulda, 14 bin 834 öğretmen ve 183 bin 757 öğrenci ile yüz yüze eğitim başladı.  Bu kapsamda bu yıl öğrencilerin kullanımına sunmak üzere 1 milyon 674 bin 121 adet kitap İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 5 Kitap Dağıtım Noktası vasıtasıyla tüm ilçelere ulaştırıldı. Kitaplar bugün okula giden öğrencilerin masalarında hazır bekledi. Koronavirüs salgını nedeniyle pandemi tedbirleri kapsamında uzaktan eğitim alan öğrenciler uzun aradan sonra bu dönem okullarında yüz yüze eğitim görmenin heyecanını yaşadı. Aynı heyecan velilerde de görüldü. Bazı okullarda veliler okul bahçesine alınmadı, maske ve mesafeye kuralına uyarken bazı okullarda veliler kuralları ihmal etti.  
Denizli’de okulların açılmasıyla birlikte bugün 183 bin 757 öğrenci ve 14 bin 834 öğretmen ders başı yaptı.

Kentte 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı sabah çalan ilk ders zili ile başladı. İlk kez okul kıyafeti giyen, okulunu ve arkadaşlarını özleyen öğrenci ve velilerin heyecanlı bekleyişi okulların açılmasıyla son buldu. Denizli’de okul öncesi ve 1. sınıf öğrencilerinin uyum eğitimlerini tamamlamasının ardından 6 Eylül Pazartesi günü (bugün) 797 okulda, 14 bin 834 öğretmen ve 183 bin 757 öğrenci ile yüz yüze eğitim başladı.  Bu kapsamda bu yıl öğrencilerin kullanımına sunmak üzere 1 milyon 674 bin 121 adet kitap İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 5 Kitap Dağıtım Noktası vasıtasıyla tüm ilçelere ulaştırıldı. Kitaplar bugün okula giden öğrencilerin masalarında hazır bekledi.

Koronavirüs salgını nedeniyle pandemi tedbirleri kapsamında uzaktan eğitim alan öğrenciler uzun aradan sonra bu dönem okullarında yüz yüze eğitim görmenin heyecanını yaşadı. Aynı heyecan velilerde de görüldü. Bazı okullarda veliler okul bahçesine alınmadı, maske ve mesafeye kuralına uyarken bazı okullarda veliler kuralları ihmal etti.

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.