Kaçakçılara 5 ayrı operasyonla darbe vuruldu

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 07.09.2021 - 08:04, Güncelleme: 07.09.2021 - 08:04
 

Kaçakçılara 5 ayrı operasyonla darbe vuruldu

Denizli’de polis ekiplerinin kaçakçılık yapan kişilere yönelik düzenlediği operasyonda 5 şüpheli gözaltına alınırken, çok sayıda kaçak malzemeye el konuldu.

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında geride kalan 1 hafta içerisinde Denizli genelinde “Tütün ve Tütün Mamulleri” ve “Alkollü İçki Kaçakçılığı” ile “Emtia Kaçakçılığı” suçları kapsamında her türlü kaçakçılığın önlenmesi amacıyla gerçekleştirilen 5 ayrı operasyonda, 5 şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan şüpheliler hakkında “5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu” kapsamında işlem yapıldı. Yapılan operasyonlarda ve aramalarda 31 bin 600 adet kaçak makaron, 5 kilogram kıyılmış tütün, bin 452 paket içerisinde 29 bin 40 adet sarma sigara, 1 adet sigara sarma aleti, çok sayıda kaçak cep telefonu, kaçak alkol ve 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.
Denizli’de polis ekiplerinin kaçakçılık yapan kişilere yönelik düzenlediği operasyonda 5 şüpheli gözaltına alınırken, çok sayıda kaçak malzemeye el konuldu.

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında geride kalan 1 hafta içerisinde Denizli genelinde “Tütün ve Tütün Mamulleri” ve “Alkollü İçki Kaçakçılığı” ile “Emtia Kaçakçılığı” suçları kapsamında her türlü kaçakçılığın önlenmesi amacıyla gerçekleştirilen 5 ayrı operasyonda, 5 şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan şüpheliler hakkında “5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu” kapsamında işlem yapıldı.

Yapılan operasyonlarda ve aramalarda 31 bin 600 adet kaçak makaron, 5 kilogram kıyılmış tütün, bin 452 paket içerisinde 29 bin 40 adet sarma sigara, 1 adet sigara sarma aleti, çok sayıda kaçak cep telefonu, kaçak alkol ve 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.