Denizli’de FETÖ firarisi 2 kişi hücre evlerinde yakalandı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 10.09.2021 - 16:50, Güncelleme: 10.09.2021 - 16:56
 

Denizli’de FETÖ firarisi 2 kişi hücre evlerinde yakalandı

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlarda, haklarında kesinleşmiş hapis cezası ve yakalama kararı bulunan firari 1’i kadın 2 kişi yakalandı.

Denizli'de, FETÖ/PDY Terör Örgütü ile ilgili olarak yürütülen çalışmalar kapsamında; örgütün Hücre evlerinde saklandıkları tespit edilen haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve yakalama emri ile aranan şahısların yakalanmasına yönelik operasyon gerçekleştirildi. 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şahıs ile hakkında yakalama kararı bulunan 5 yıldır firari olarak aranan 1 şahıs olmak üzere toplam 2 şahıs yakalandı. Yakalanan şahısların üzerlerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda, bir çok dijital materyal ve 17 bin 150 EURO para ile birlikte ‘Gözlerinizden Öpüyorum Bayram Harçlıklarınız’  yazılı örgütsel not kağıdı ele geçirildi. Hakkında kesinleşmiş hapis cezası olan şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yakalama emri bulunan şahıs ise Manisa İl Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi.
Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlarda, haklarında kesinleşmiş hapis cezası ve yakalama kararı bulunan firari 1’i kadın 2 kişi yakalandı.

Denizli'de, FETÖ/PDY Terör Örgütü ile ilgili olarak yürütülen çalışmalar kapsamında; örgütün Hücre evlerinde saklandıkları tespit edilen haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve yakalama emri ile aranan şahısların yakalanmasına yönelik operasyon gerçekleştirildi.

6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şahıs ile hakkında yakalama kararı bulunan 5 yıldır firari olarak aranan 1 şahıs olmak üzere toplam 2 şahıs yakalandı. Yakalanan şahısların üzerlerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda, bir çok dijital materyal ve 17 bin 150 EURO para ile birlikte ‘Gözlerinizden Öpüyorum Bayram Harçlıklarınız’  yazılı örgütsel not kağıdı ele geçirildi.

Hakkında kesinleşmiş hapis cezası olan şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yakalama emri bulunan şahıs ise Manisa İl Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.