Muhtarı Bulana 6 Bin TL Ödül

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 15.09.2021 - 14:57, Güncelleme: 15.09.2021 - 14:57
 

Muhtarı Bulana 6 Bin TL Ödül

Denizli'nin Çameli ilçesinden Ceren Özcan 'Muhtar ' ismini verdiği Çin Arslanı köpeğini bulan kişiye vereceği ödülü 2 bin TL'den, 5’bin TL’ye ardından 6 bin TL’ye çıkarttı.

Ceren Özcan, iki gün önce kaybettiği köpeği Muhtarı bulmak için herşeyi yapıyor. Köpeğini bulana 6 bin TL. ödül vadeden Özcan, belediye hoparlöründen anons yaptırmasının yanı sıra şimdide afiş yaptırıyor. “VATANDAŞLARIMIZDAN YARDIM BEKLİYORUM” Etrafa bakan ve köpeğini bulamayan Özcan iki gündür her yerde dostunu arıyor. Köpeğini ailecek çok düşkün olduğunu belirten Ceren Özcan, “ Muhtar ismine çok duyarlıdır. İsmiyle seslenseler gelir. Dışarıda yaşamaya alışkın değildir. Herkese soruyorum, gören yok. Sanki yer yarıldı, içine girdi. Aşıları, karnesi, her şeyi tam. Bir an önce bulmak istiyorum. Benim evimin neşesiydi. Biri ya da birilerinin aldığı ihtimali üzerinde duruyorum.  Vatandaşlarımızdan yardım bekliyorum. Gören ya da duyan birileri varsa bana sosyal medya üzerinden ulaşabilir ÖDÜL VERİLECEK Ceren Özcan, ailenin bir üyesi gibi gördükleri Muhtar’ın yerini bilen ya da bulunmasını yardımcı olanlara 6 bin TL para ödülü vereceğini söyledi
Denizli'nin Çameli ilçesinden Ceren Özcan 'Muhtar ' ismini verdiği Çin Arslanı köpeğini bulan kişiye vereceği ödülü 2 bin TL'den, 5’bin TL’ye ardından 6 bin TL’ye çıkarttı.

Ceren Özcan, iki gün önce kaybettiği köpeği Muhtarı bulmak için herşeyi yapıyor. Köpeğini bulana 6 bin TL. ödül vadeden Özcan, belediye hoparlöründen anons yaptırmasının yanı sıra şimdide afiş yaptırıyor.

“VATANDAŞLARIMIZDAN YARDIM BEKLİYORUM”

Etrafa bakan ve köpeğini bulamayan Özcan iki gündür her yerde dostunu arıyor. Köpeğini ailecek çok düşkün olduğunu belirten Ceren Özcan, “ Muhtar ismine çok duyarlıdır. İsmiyle seslenseler gelir. Dışarıda yaşamaya alışkın değildir. Herkese soruyorum, gören yok. Sanki yer yarıldı, içine girdi. Aşıları, karnesi, her şeyi tam. Bir an önce bulmak istiyorum. Benim evimin neşesiydi. Biri ya da birilerinin aldığı ihtimali üzerinde duruyorum.  Vatandaşlarımızdan yardım bekliyorum. Gören ya da duyan birileri varsa bana sosyal medya üzerinden ulaşabilir

ÖDÜL VERİLECEK

Ceren Özcan, ailenin bir üyesi gibi gördükleri Muhtar’ın yerini bilen ya da bulunmasını yardımcı olanlara 6 bin TL para ödülü vereceğini söyledi

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.