Avrupa Hareketlilik Haftasının startı Acıpayam’da verildi

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 16.09.2021 - 15:23, Güncelleme: 16.09.2021 - 15:23
 

Avrupa Hareketlilik Haftasının startı Acıpayam’da verildi

Her yıl 16-22 Eylül tarihleri arasında dünyanın her yerinde kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftasının startı Acıpayam’da verildi.

Kentleri ve belediyeleri sürdürülebilir tedbirler almaya ve desteklemeye teşvik eden, çevre ve doğanın korunmasını hedefleyen Avrupa Hareketlilik Haftası her yıl 16-22 Eylül tarihleri arasında dünyanın her yerinde kutlanıyor. Haftanın bu yıl ki teması "Sürdürülebilir Ulaşım; Sağlıklı ve Güvenli Hareketlilik"   .Acıpayam Cumhuriyet Meydanında İlçe protokolünün katılımlarıyla Avrupa Hareketlilik Haftası başladı. Bir hafta boyunca çeşitli etkinlikler ile kutlanacak olan haftada Acıpayam Belediyesi Zabıta personeli de bisiklet kullanarak farkındalık yaratacak.   18 Eylül Cumartesi 17.00 BİSİKLET TURU 112 Güzergâhında Toki Yolu-Alaattin Mahallesi   20 Eylül Pazartesi 18.00 YÜRÜYÜŞ CUMHURİYET MEYDANI -EMNİYET KAVŞAĞI   22 Eylül Çarşamba 17.00 BİSİKLET TURU CUMHURİYET MEYDANI -112
Her yıl 16-22 Eylül tarihleri arasında dünyanın her yerinde kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftasının startı Acıpayam’da verildi.

Kentleri ve belediyeleri sürdürülebilir tedbirler almaya ve desteklemeye teşvik eden, çevre ve doğanın korunmasını hedefleyen Avrupa Hareketlilik Haftası her yıl 16-22 Eylül tarihleri arasında dünyanın her yerinde kutlanıyor.

Haftanın bu yıl ki teması "Sürdürülebilir Ulaşım; Sağlıklı ve Güvenli Hareketlilik"   .Acıpayam Cumhuriyet Meydanında İlçe protokolünün katılımlarıyla Avrupa Hareketlilik Haftası başladı.

Bir hafta boyunca çeşitli etkinlikler ile kutlanacak olan haftada Acıpayam Belediyesi Zabıta personeli de bisiklet kullanarak farkındalık yaratacak.

 

18 Eylül Cumartesi

17.00

BİSİKLET TURU

112 Güzergâhında Toki Yolu-Alaattin Mahallesi

 

20 Eylül Pazartesi

18.00

YÜRÜYÜŞ

CUMHURİYET MEYDANI -EMNİYET KAVŞAĞI

 

22 Eylül Çarşamba

17.00

BİSİKLET TURU

CUMHURİYET MEYDANI -112

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.