Süleyman Ekici’den Finale Kalan Karaman ekibine ziyaret

EĞİTİM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 22.09.2021 - 15:14, Güncelleme: 22.09.2021 - 15:14
 

Süleyman Ekici’den Finale Kalan Karaman ekibine ziyaret

İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, dalında finale kalan Karaman Elektromobil" takımını TEKNOFEST'te ziyaret etti.

21-26 Eylül 2021 tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanında düzenlenen "TEKNOFEST Uzay ve Havacılık Festivalinde" Denizli’yi temsil eden KARAMAN Elektromobil Takımını İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici ve Eğitim Şube Müdürü Yasin Temel bulunduğu stantta ziyaret etti. Ziyarette Çameli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Kürşat Yellice'den bilgi alarak, öğrencilerle görüştü. Karaman ve takımla fotoğraf çektiren Ekici, okul müdürü Kürşat Yellice ve ekibini tebrik ederek başarılar diledi. 21-26 Eylül 2021 tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanında düzenlenen "TEKNOFEST Uzay ve Havacılık Festivaline" katılan Denizli ilimizi Elektromobil kategorisinde temsil eden ve finalist olan Karaman Elektromobil Takımı; Çameli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Kürşat Yellice, Proje Yürütücüsü Davut AKYOL, takım kaptanı Necla Özlem Öztürk, Araç Kaptanı Mehmet Köse, basın sözcüsü Ezgi Akkan, takım üyesi Mervenur Akşit ve gençlik lideri Tunahan Gencel'le birlikte ilimizi temsil ediyor.
İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, dalında finale kalan Karaman Elektromobil" takımını TEKNOFEST'te ziyaret etti.

21-26 Eylül 2021 tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanında düzenlenen "TEKNOFEST Uzay ve Havacılık Festivalinde" Denizli’yi temsil eden KARAMAN Elektromobil Takımını İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici ve Eğitim Şube Müdürü Yasin Temel bulunduğu stantta ziyaret etti. Ziyarette Çameli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Kürşat Yellice'den bilgi alarak, öğrencilerle görüştü. Karaman ve takımla fotoğraf çektiren Ekici, okul müdürü Kürşat Yellice ve ekibini tebrik ederek başarılar diledi.

21-26 Eylül 2021 tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanında düzenlenen "TEKNOFEST Uzay ve Havacılık Festivaline" katılan Denizli ilimizi Elektromobil kategorisinde temsil eden ve finalist olan Karaman Elektromobil Takımı; Çameli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Kürşat Yellice, Proje Yürütücüsü Davut AKYOL, takım kaptanı Necla Özlem Öztürk, Araç Kaptanı Mehmet Köse, basın sözcüsü Ezgi Akkan, takım üyesi Mervenur Akşit ve gençlik lideri Tunahan Gencel'le birlikte ilimizi temsil ediyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.