Büyükelçilerden lavanta bahçelerine ziyaret

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 30.09.2021 - 15:00, Güncelleme: 30.09.2021 - 15:00
 

Büyükelçilerden lavanta bahçelerine ziyaret

Moldova Ankara Büyükelçisi Dimitri Croitor ile Azerbaycan ve Moldova Türkiye eski Büyükelçisi Hulusi Kılıç Denizli’de lavanta hasadı yaptı.

Moldova Ankara Büyükelçisi Dimitri Croitor, Azerbaycan ve Moldova Türkiye eski Büyükelçisi Hulusi Kılıç, Denizli’ye ziyarette bulundu. Lavanta bahçeleriyle meşhur olan Pamukkale’ye uğrayan Croitor ve Kılıç, rengiyle gözleri büyüleyen lavanta bahçelerini gezerek o anı yaşadı. Lavanta bahçelerinde bulunan salıncaklara binen iki büyükelçi keyifli dakikalar yaşadı. Croitor ve Kılıç, ardından beraber lavanta hasadını yapıp çiftçilerden bilgi aldı. Hasat işleminde sonra ise büyükelçi, Pamukkale bahçelerinden ayrıldı.
Moldova Ankara Büyükelçisi Dimitri Croitor ile Azerbaycan ve Moldova Türkiye eski Büyükelçisi Hulusi Kılıç Denizli’de lavanta hasadı yaptı.

Moldova Ankara Büyükelçisi Dimitri Croitor, Azerbaycan ve Moldova Türkiye eski Büyükelçisi Hulusi Kılıç, Denizli’ye ziyarette bulundu. Lavanta bahçeleriyle meşhur olan Pamukkale’ye uğrayan Croitor ve Kılıç, rengiyle gözleri büyüleyen lavanta bahçelerini gezerek o anı yaşadı.

Lavanta bahçelerinde bulunan salıncaklara binen iki büyükelçi keyifli dakikalar yaşadı. Croitor ve Kılıç, ardından beraber lavanta hasadını yapıp çiftçilerden bilgi aldı. Hasat işleminde sonra ise büyükelçi, Pamukkale bahçelerinden ayrıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.