Çivril’de uyuşturucu operasyonu

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 04.10.2021 - 10:45, Güncelleme: 04.10.2021 - 10:45
 

Çivril’de uyuşturucu operasyonu

Denizli’nin Çivril İlçesi’nde Jandarma ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonundan 18 kilo 840 gram kubar esrar ve silah ele geçirildi.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, uyuşturucu madde ticareti suçunu işleyen şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında; Çivril ilçesi Çıtak Mahallesi’nde düzenlenen operasyonda 18 kilo 840 gram kubar esrar maddesi, 1 adet tabanca, 1 tabanca şarjörü ve 15 adet tabanca fişeği ele geçirildi. Ele geçirilen suç unsuru malzemeler muhafaza altına alınırken, şüpheli şahıslar hakkında adli işlem başlatıldı. Jandarma Komutanlığı ; Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen adli ve mülki görevlere artan azim ve kararlılıkla aralıksız devam edildiği belirtildi.
Denizli’nin Çivril İlçesi’nde Jandarma ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonundan 18 kilo 840 gram kubar esrar ve silah ele geçirildi.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, uyuşturucu madde ticareti suçunu işleyen şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında; Çivril ilçesi Çıtak Mahallesi’nde düzenlenen operasyonda 18 kilo 840 gram kubar esrar maddesi, 1 adet tabanca, 1 tabanca şarjörü ve 15 adet tabanca fişeği ele geçirildi.

Ele geçirilen suç unsuru malzemeler muhafaza altına alınırken, şüpheli şahıslar hakkında adli işlem başlatıldı. Jandarma Komutanlığı ; Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen adli ve mülki görevlere artan azim ve kararlılıkla aralıksız devam edildiği belirtildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.