Denizli’de Kaybolan Yaşlı Adam Aranıyor

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 05.10.2021 - 14:51, Güncelleme: 05.10.2021 - 15:37
 

Denizli’de Kaybolan Yaşlı Adam Aranıyor

Denizli’nin Çameli İlçesi'nde Alzheimer hastalığı olduğu öğrenilen 74 yaşındaki Muharrem Türk’ten haber alınamıyor.

Çameli İlçesi Elmalı Mahallesi'nde yaşayan Alzheimer hastalığı bulunan 74 yaşındaki Muharrem Türk, Kepir Çakalkırığı Mevkiinde kaybolduğu belirtildi. Alzheimer hastalığı olan yaşlı adam için yakınları arama çalışması başlattı. Şuana kadar yaşlı adamdan herhangi bir haber alınamazken arama çalışmalarının devam edildiği öğrenildi.
Denizli’nin Çameli İlçesi'nde Alzheimer hastalığı olduğu öğrenilen 74 yaşındaki Muharrem Türk’ten haber alınamıyor.

Çameli İlçesi Elmalı Mahallesi'nde yaşayan Alzheimer hastalığı bulunan 74 yaşındaki Muharrem Türk, Kepir Çakalkırığı Mevkiinde kaybolduğu belirtildi.

Alzheimer hastalığı olan yaşlı adam için yakınları arama çalışması başlattı. Şuana kadar yaşlı adamdan herhangi bir haber alınamazken arama çalışmalarının devam edildiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.